Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти

Моля за малко помощ (вод. клетка)

<< < (12/29) > >>

vladtod:
Аз имам и бъблер и влагоуловител на camozzi, прекалиш ли с А -те газа се затопля минава през бъблери и влагоуловители и си кондензира в кутията върху филтъра. Така, че голям бъблер дори с пемза от аквариум накрая за по малки мехури и по добро охлаждане на газа да не се получат язви по АБУ-то.

Lido:
 Аз си мислех  в бъблера да сложа камъче за аквариум за да излиза на по малки мехурчета газа! Така охлаждането ще е по добро и може би по-добре ще спира изпаренията на основата.

vladtod:

--- Цитат на: eiffel65 в Септември 08, 2012, 10:11:13 pm --- А и да отбележа, че на газ има само икономия на високи обороти.За градско по добре карай без нея.

--- Край на цитат ---
Здрасти, твоята кола каква е и какво значи високи обороти. На магистрала не прехвърлям 3000 и 120 км а извънградско  80км  и 2000 обор. Каква е твоята продукция. Питам защото срещнах точно обратното твърдение, че на ниски обороти дава икономия а на високи отива по дяволите.

Lido:
Здрасти. Карам Golf 3, 1.4mi, на газ. Когато съм на 3000 оборота съм с 110 някъде. Продукцията ми е още под въпрос, не знам колко ще я фиксирам, инъче я засякох литър и половина за 1мин.. Но всичко зависи от тези ампери. Колкото са повече толкова повече и газ вади, но трябва да са в нормата за да не загрява клетката. Някъде четох че трябва да са до 25 ампера най много. Никога не съм я ползвал на колата до сега, и не знам дали ще има икономия и дали ще се повиши мощността и!

eiffel65:
vladtod
Това го казвам за Пропан Бутан,нямам наблюдения върху течните горива. Така, че ако го различаваш. Също така не го вярвам това за ниските обороти и икономията. Порастърси се за експерименти на двигатели и стойности на водорода при ДВГ. Не случайно се използват високо оборотни ДВГ при употреба на водород.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия