Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Моля за малко помощ (вод. клетка)
Lido:
Мерси това ми е от мнооого голяма полза, особенно арестора. Аз си направих един но не знам дали ще проработи. А инъче тия завеси ми се струват добър избор. Ще се разровя за цени и такива работи.
eiffel65:
Голфа на газ ли е? Ако е задължително защото на моя приятел съм го виждал често да гърми и си беше сложил кихалка. След 3-тата смяна на кутията за филтър. Моята не прави това вече 14 г. я карам. А и да отбележа, че на газ има само икономия на високи обороти.За градско по добре карай без нея.
Lido:
Да на газ го карам. Не разбрах какво да му сложа? Кихалка, арестор ли е?
eiffel65:
Кихалката я споменавам покрай приятелчето и тя е за предпазване на скъпата кутия за въздушен филтър,който става на роза при детонация във въздушният колектор.
Lido:
Аз мисля да сложа след бъблера, влагоуловител, арестор, и тогава да бодна маркуча в кутията на филтъра. Влагоуловителя вече го взех от Мр.Бриколаж за 12лв. А, ще ползвам моята самоделка за арестор. Не съм го снимал да го покажа, но съм го направил от един нипел,една муфа два щуцера. Вътре има стоманена вълна, и от една обикновена домакинска гъбичка отлепих зеленият пласт и от него сложих в двата края. И на изхода едно камъче за аквариум. Не знам дали ще действа. Това го съчетах от три арестора самоделки в youtube.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия