Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Моля за малко помощ (вод. клетка)
Lido:
Аз и бъблер имам но не бях го сложил! Той ми е последната грижа. Когато клетката заработи както трябва тогава ще го сложа и него + един влагоуловител.
Lido:
Здравейте отново. Днес, 13 ламела 50грама КОН, продукцията е за 32 секунди 500мл. Волтаж между ламелите е от 2,2В до 2,4В. Загряване до 50 градуса за 30 мин. Втори тест с пак същите ламели но около 60,70 грама КОН, продукцията е за 25 секунди 500мл. Волтаж а е от 2,1В до 2,3В. На първия тест като пусна клетката двигателя по малко се зори. На втория тест с повече КОН, малко повече се усеща. Кажете ми какъв уред да си купя с който да мога да меря тия ампери че вече се нервя. Взех си ампер клещи с мисълта да си меря с тях амперите но с тях не става. Забелязах че като увеличавам концентрацията и се увеличава продукцията, но и повече ампераж ще гълта според мен(не съм замервал просто така мисля,според моите наблюдения). Проблем ли ще е ако карам така, като се мъчи двигателя само в началото(при пускането на клетката)? За тези които сега са в процес на експерименти, да внимават с калиевата основа да не вдишват парите че е лошо. От опит го казвам. Колко ампера ще е добре да гълта клетката според моето динамо което е 70 амп.? Или колко ампера трябва да е нормално да дърпа една клетка? Някой който има монтирана клетка на колата си, нека да сподели за загряването и, амперажът и, и дали при пускането и се затормозява двигателя. Ще съм много благодарен. А и на други от форума може да е полезна информацията.
donhuann:
Купуваш си Ампермер но за директно мерене без шунт до 50А, слагаш го на + кабела и си готов, най добре сложи и един бушон за всеки случай ;) успех...... Ампер клещите си работят добре, хвани някои, който е мерил да ти покаже как се измерва :( !
Lido:
Гледам ги в tpetrov! Този става ли? http://www.tpetrov.com/search.php?prod=%D0%98%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0+%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80+50A+AC%2FDC+SF50
amdatlon:
Ето един пример какви могат да са последствията от навлизането на изпарения от електролита в двигателя, по-долу има и снимки!
http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?s=7d862e7c41e66ff5afa6a5c1ab0dadf0&showtopic=24561&view=findpost&p=241890
--- Цитат на: donhuann в Септември 05, 2012, 06:39:56 pm ---Купуваш си Ампермер но за директно мерене без шунт до 50А, слагаш го на + кабела и си готов, най добре сложи и един бушон за всеки случай ;) успех...... Ампер клещите си работят добре, хвани някои, който е мерил да ти покаже как се измерва :( !
--- Край на цитат ---
Те ампер-клещите сигурно си мерят добре, ама ако са за променлив ток само, ще измери едното нищо :)
Търси такива с датчик на хол, те меря и постоянен ток.
http://www.tpetrov.com/search.php?prod=%D0%90%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%89%D0%B8+M9912
Тези са такива, но няма да ти хареса цената!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия