Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти

Моля за малко помощ (вод. клетка)

<< < (21/29) > >>

koce93:

--- Цитат на: donhuann в Септември 13, 2012, 09:08:08 pm ---Не се отчайваи  :) Ти на газ ли караш? Ако е така не слагай клетката, ефекта е само при дизели и то стари модели пален дизел без електроники, които да се побъркват и да подават даже повече гориво  ;) Пробвано на няколко буса! За газовите уредби няма смисъл, няма да ти вдигне мощността, аз карам на газ, по добре си сложи магнити, при мен ефекта е много добър. Успех ти желая  ;)

--- Край на цитат ---
От магнитите съм много доволен. Намалява разхода и увеличава мощноста. При 2 л на минута окси-водород и пропан бутан няма икономия на гориво при мен.

Lido:
koce93, тези магнити от къде ги взе? То май зависи от колата, за тая икономия на водород! Един казва че има друг че няма, ще разбера и аз като я сложа на колата само да се по-освободя малко  ;)

koce93:
Погледни тук: http://mazeto.net/index.php/topic,255.0.html
и тук: http://mazeto.net/index.php/topic,351.645.html
Успех.

Lido:
Разгледах но някъкси това не ми вдъхва доверие :-\  И все пак си държа за електролиза! По надеждно ми се струва защото тук поне се добавя нещо а при магнитите имаме някакви, молекули ли е електрони ли е не знам. Това е моето мнение което не ангажира нокой ;D

Lido:
И така пичове , "I returned"  ;D . Днес си тествах за последно клетката и ето резултатите - за 45 мин. работа на клетката - 53 градуса( но я бях сложил точно пред двигателя до колекторите, което ще рече че повечето градуси идват от колекторите), 25 секунди 500мл. (шишенце от минерална вода половин литър), 47 секунди 1 литър. Волтаж м/у ламелите, от 2.0В до 2.3В. Около 17 ампера. Кажете  ми това добре ли е според вас? И трябва ли да коригирам нещо. Забравих да кажа за електролита, той е около 70, 80 грама КОН. И до колко ампера мога да увеличавам? Динамото ми е 70 амп. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия