Автор Тема: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ  (Прочетена 129747 пъти)

Неактивен mzk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 625
 • Пол: Мъж
 • http://analogov.com
  • analogov.com
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #105 -: Септември 24, 2012, 12:08:52 am »
Добре де, а защо никой не коментира, че въпросният генератор на Кеше ще се купува с договор за употреба от 30 години, като всяка година ще е необходимо да се купува консуматив на цена от 100 евро. Разбира се, изходната енергия е много повече от цената, но какво му е свободното на това?

Неактивен Krasimir

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 14
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #106 -: Септември 24, 2012, 09:33:02 am »
http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/

http://www.youtube.com/watch?v=V9zBn3BKd3Y&feature=player_embedded

Интервюта с Кеше и Мейл
Предварително продадени 5kW генератори /10 000 предварителни поръчки/ се очаква да бъдат на разположение през декември.
Демонстрация на технология за промяна на гравитацията е насрочена за 14 декември.  Очаква се да присъстват трима американски астронавти от Лунните мисии.
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 05:14:20 pm от Maistora52 »

Неактивен Orenda

 • Специалист
 • Подготвен
 • ***
 • Публикации: 147
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #107 -: Септември 24, 2012, 11:32:43 am »
18.09.2012, 19:2

Сегашната жега в Иран е предизвикана от изкуствени причини, заяви президентът Махмуд Ахмадинежад. Той твърди, че срещу Иран се използва климатично оръжие, което оставя страната без влага.

Ahmadinejad: Iran to Soon Become Reference for World Science
TEHRAN (FNA)- Iranian President Mahmoud Ahmadinejad praised Iran's rapid progress and advancement in science and technology, and said the country will become a global reference for science in the near future.
http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9106241570


21.09.2012, 13:53 (обновена 21.09.2012, 15:04)
Ахмадинеджад се обяви за защитник на всички репресирани по света

В речта си, излъчвана по държавната телевизия, Ахмадинеджад заяви, че Иран е използвал „същият дух и вяра в себе си" по време на войната, който сега използва и за „защита на правата си" срещу натиска от страна на световните сили.

"Нашата свещена отбрана не защитава само територията, нацията или училищата. Тя бе над това. Тя защитава нашето човешко достойнство, правата на всички нации и тези репресирани хора по света", каза той.
http://news.ibox.bg/news/id_799962031

24/09 03:33
Ahmedinejad gears up for last UN address
http://www.euronews.com/2012/09/24/ahmedinejad-gears-up-for-last-un-address/
Само да добавя, този човек не е известен с това че говори глупости, а точно обратното.
http://www.euronews.com/search/

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 215
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #108 -: Септември 24, 2012, 03:02:56 pm »
Ако негативните мнения бяха верни, то тогава Кеше би трябвало да е голям артист и лъжец за да успее да излъже толкова много хора, вкл. и проф. К. Мейл, да ходят и да му слушат уж "глупостите".
На мен интуицията ми подсказва, че Кеше не е лъжец и казва истината. Не ми се вярва, да се вдига толкова шум само заради печалба на жълти стотинки от продажба на брошурки. Нека имаме търпение още малко и ще разберем каква е развръзката, преди да си правим генерални заключения.

Със сигурност изявата му има връзка със заплахата с война или е странно съвпадение. Ако нямаше такава, едва ли Кеше щеше да е толкова загрижен за хората по света, да им даде технология безплатно/Иран сам щеше да развие тази технология/ - но вече няма за кога. Това е, като наказание за узурпаторите-демократи. Ще се даде нещо на простолюдието, предназначено само за технократското общество - елита.
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 05:20:38 pm от Maistora52 »

velstar

 • Гост
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #109 -: Септември 24, 2012, 09:43:01 pm »
Напълно подкрепям мнението на EDM electronics!

Аз също мисля че Кеше казва истината. 
 Една от причините за това, е че технологията за екраниране на гравитацията с помощта на въртяща плазма не е нещо ново, а е продукт на дългогодишни изследвания. Всичко започва със експеримента на Евгени Подклетнов, който открива че телата в близост до въртящ се свръхпроводников диск олекват с 2%. След този експеримент руския учен е поканен в Америка и спонсориран от DARPA. Целта е да намери начин, да увеличи процентите на олекване на телата. В резултат на това, се ражда идеята че свръхпроводника трябва да е сфера, вътре в която да се намира тялото. Това е непрактично и свързано с редица проблеми. Решение е намерено с възникването на гениалната идея да използват плазма, тъй като тя е най добрия свръхпроводник, лека е и може да се самопотдържа при определени условия, докато сплавните свръхпроводници са тежки и изискват още по тежка система за охлаждане и резервоари с течен хелий.

Системата "Magrav" на Кеше, ако съществува, би трябвало да използва същия принцип, така че няма нищо тайно. Технологията е позната, но се пазела в тайна и сега фондация Кеше иска да я разпространи. Хубава кауза, но дано му позволят да го направи. Ще изчакаме и ще видим, времето ще покаже.
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 09:44:50 pm от velstar »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 215
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #110 -: Септември 24, 2012, 10:37:12 pm »
Привет колега velstar :),

За мен ти си фаворита по антигравитация в този форум, правил реални опити в това направление. Доверявам се напълно в това, което казваш за джироскопията на плазмата. Сещам се, че и Стан Дейо говореше за нещо такова при конструирането си на последния модел ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ  :D. Владимир Терзийски в книгата си /Летящите чинии на Илюминатите/ също споменава, че последното ноу-хау при дисколетите е електромагнитна джироскопия на плазмата.

Има обаче и още един аргумент относно достоверността на презентацията на Кеше. Дали този човек е толкова луд, няма си друга работа и е решил да напише толкова голям патент, ако има намерение да лъже? Интересно и как е успял да излъже целия си екип от фондацията или и те са патологични съпричастни лъжци. Това не е дискът на Перендев с два и половина магнита на кръст! Вярно, все още не сме видели нищо на практика, което поражда и съмненията, но аз съм оптимист, очаквам сензацията на видео.

Ако има навити, може да си направим едно тото по темата  ;D
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 10:48:15 pm от EDM electronics »

dtmf

 • Гост
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #111 -: Септември 25, 2012, 02:32:59 am »
Днес е 25-ти, някакви новини какво е станало с новата ера (новия световен ред) на 21-ви?  Или ще го отложат за 14 декември, а после за 21 декември за да съвпадне с календара на маите и 3 дневното слънцестоене( нова ера, нов свят, нов лъжемесия) ?

velstar

 • Гост
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #112 -: Септември 25, 2012, 07:17:02 pm »
Благодаря колега EDM electronics!

Започвам да работя по нов проект, за  конструиране на експериментален гравитационен летящ модел. Този път, ще се закрепя здраво и ще изпипам всичко както трябва, без значение колко време и пари ще ми струва. Идеята ми е да постигна летящ модел, а не само ефект на олекване!

Ако Кеше ни предостави технологията Magrav, преди ние да сме готови с нашия модел- още по добре, но ако нищо не стане, ние ще го направим.  ;)

За сега, ще разчитам на собствено финансиране, но ако не успея сам ще потърся сътрудници, които могат да помогнат със доставяне на материали или изработка на някой елементи.
Разбира се, хората на които ще предложа да участват в експеримента, ще избера много внимателно! Трябва да бъдат коректни и най важното- да разбират принципа и да вярват в технологията! Песимисти няма да ми бъдат полезни...
Четейки постовете в този форум, вече съм се ориентирал на кого мога да гласувам доверие.

Още от сега, искам официално да поканя колегата EDM electronics, да участва при провеждането на експеримента и да направи собствени замервания. Вашето мнение е важно за мен!

Подробности по технологията ще обсъдим на лично, когато се видим.  :)

За сега ще се въздържам от коментари, за принципа и технологията, поради много пресен случай с един колега от форума, който ме изненада неприятно и разбрах че внимателно трябва да избирам на кого да се доверявам и каква информация да показвам! 

Неактивен mi68

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 739
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #113 -: Септември 25, 2012, 07:26:46 pm »
Здравейте,
Принципът на Кеше интуитивно изглежда, че работи. Според мен има оснавен недостатък доста е сложен за реализация. За това се насочвам за моето ниво към феромагнетика на Тесла.

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 215
Re: НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
« Отговор #114 -: Септември 27, 2012, 03:41:39 pm »
velstar, благодаря за доверието и поканата. :)
Бих могъл да ти помогна с направата на някой детайл от установката, било то механика или електроника, или да ти набавя материали, ако мога.

Вложените пари в ексеприменти и наука не са загубени пари, макар и да не се постигне желаният успех. Макар и без успех, човек се учи. А знанието и паметта не се натрупва в мозъка, а се записва и съхранява в био-енергийно пространство около главата. Чрез него контактуват всички клетки в организма, то е също и комуникационна система. След края на физическото човешко тяло, тази енергия и памет не се губи, а заедно с метафизичната субстанция наречена душа, се пренася по-нататък, на друго ниво по строг физичен вселенски закон. После си задаваме въпроса: Защо хората не се раждат равни, еднакви? - на едни все не им върви, а на адруги всичко им се отдава, а трети са като животните, живеят само за да ядат. Всичко се дължи на това, кой колко се е трудил/учил. Горните факти са вече научно доказани. Досега бяха само в сферата на езотериката.

velstar

 • Гост
Срещата, във фондация Кеше, на 21 Септември 2012г. 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V9zBn3BKd3Y

Неактивен Krasimir

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 14
ТЕХНОЛОГИИТЕ НА МЕХРАН КЕШЕ - ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ В ДОСТЪПЕН ВИД

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/search/label/ТЕХНОЛОГИИТЕ%20НА%20М.Т.КЕШЕ%20-%20РАЗЯСНЕНИЕ%20ОТ%20инж.Т.ДОНЧЕВ

Разказал в резюме:  инж. Тодор Дончев,
завършил МЕИ- София през 1964 г.
по специалността Радио и ТТ техника.
Работил в Институт по Електроника към БАН
Специализирал в САЩ-Илинойс           

Записал с текст: Миоджералвомбо

Неактивен Hacko

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 75
Понеже няма отделна тема за изобретенията на Кеше, ще пиша тук.
От неговия форум чета, че ума успешни репликации на демо реактора, който беше направен от бутилка кола.
Ще сложа тук едно съобщение от член на форума:
потребител pogtech2007
I'm still testing with the same bottle and wires. I have changed the KT liquid to hydrogen peroxide and a pinch sodium hydroxide. Things that I noticed while testing is, then the KT liquid gets below a few drops the voltage starts to drop. Having to much KT liquid in the bottle seems to flood the bottle resulting in lower volts. A half ounce of KT liquid seems to be right. The highest volts so far between to wires was .159 volts. The average volts between all the other wires is .085 volts. With the volt meter attached for 10 min or more the volts always go up about .010 volts. After charting the bottle for about 2 weeks I noticed that the wires that where positive change to negative over night and negative wires change to positive. I have not tried to tie the wires together yet so see if the voltage will multiply. If anyone else has any results please post.

Източник:
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=1&p=5904&sid=e7dc31dd207f83c147509fd464b1f72e#p5904

Неактивен Hacko

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 75
Виждам,  че имате интерес към Кеше. Той има желание за среща/лекция в България. За целта трябва да се организира. Заповядайте в тази фейсбук страница за да дискутираме за срещата:
https://www.facebook.com/KesheinBulgaria
Ще пиша и тук,  но там по-бързо ще излизат нещата и всичко на едно място ще бъде.
« Последна редакция: Декември 24, 2012, 10:58:54 am от Maistora52 »

Неактивен coke2k

 • Експериментатор
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 576
 • Пол: Мъж
В overunity.com излезе информация за реплика на плазмен генератор на Кеше
http://www.overunity.com/12661/mehran-t-keshe-technologies/msg348866/#msg348866
ето и видеото:
http://www.youtube.com/watch?v=kkB2g7ai2bs