Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
edin:
--- Цитат на: ivobg в Май 10, 2013, 11:05:44 pm ---
Системата на запускане на въртенето на плазмата в ядрото изисква определено и психотронни излъчвания (не само рентгеново + магнитни бъркалки), което няма как да се осигури ако експериментаторите не са достигнали определено духовно равнище.
Може и да Ви звучи нереално, но това е личното ми мнение и не задължавам никого да го приема или отхвърля.
--- Край на цитат ---
На мен ми звучи, съвсем реално.
Кабала- светия граал - материята е илюзия и може да се манипулира с мисъл.
Вероятно материята във вид на плазма в реактора, изисква доста по-малко мисловна енергия. Подобно е на клетката на Джо, която знаете, как работи и кога спира. Информацията, че НЛО се управлява с мисъл не е от вчера. Някой казваше, че ако искаме да открием СЕ, трябва да забравим, каквото знаем. Проблем - ако няма какво да забравим.
PyroVeso:
Ще налучкате верния принцип вие, а именно, че Съзнанието реди и определя всичко, ама нейсе... :)
И наистина, зависи в каква степен сме го овладени - собственото, колективното и т.н...
Засега го наричаме "технически прогрес", след време може и по друг начин да му казваме.
ivobg:
Както бях обещал в предишен пост, изготвих нещо като експозе на личните ми виждания и впечатления от проведената в гр. Варна конференция с Миран Таваколи Кеше на тема „Космически технологии и здравеопазване“.
За по-пълна яснота добавям и няколко други документа, които мисля, че ще са Ви от полза за придобиване на по-голяма яснота относно теорията и устройството на реактора.
Приятно четене и се надявам ,че все някак си ще съм ви бил полезен с излагането на тази информация на публичен достъп.
EDM electronics:
ivobg, благодаря ти за информацията и труда който си положил!
За мен беше много полезно. Напълно съм съгласен с разсъжденията ти по темата и бих добавил и мои, но не искам да превръщам форума в Х-НЕТ БГ, че тук има парадоксално много скептици.
Някой от нещата, които казва Кеше съм ги чул/чел и от други.
Поздрави!
edin:
ivobgБлагодарности за чудесните материали!
Виждам, че мисловните ни модели са сходни. Относно ТИМ, смятам, че те просто ще бъдат използвани за финансиране на проекта, но няма да имат никаква възможност, да се облагодетелстват от инвестициите си. Похватът е от айкидо. Използвай силата на противника, срещу самия него. Пък кой знае, може и мутрите да получат нещичко ОТГОРЕ и току виж, получили просветление :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия