Форум > Филми, видео лекции
Уникален филм - тороиди, НЛО, Свободна енергия, изобретатели, извънземен Разум
caduceus:
Колега,
аз подължавам да работя по въпроса и все още пиша във форума, щото явно съм нахален :) Някой трябва да си държи главата вън от пясъка, тя истината не може да се скрие - достатъчно е да се погледне нагоре. Като се позатопли времето, активността по пръскането се засили значително. До месец ще имам резултати от последните експерименти и ще ги публикувам тук, стига да не ги изтрият като глупости админите. Венсеремос! ;D
Поздрави
Maistora52:
Този филм http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qtPM0mlnbtU#t=3556 е толкова широко спектърен, че иска неколкократно гледане... има дублиран превод на руски, пределно разбираем е и ще ви отвори очите като палачинки!!!
Изтеглете си го защото в най-скоро време може да го "изчезнат"!
А следният линк http://www.thrivemovement.com/ е неговия главен сайт.
fade:
Спокойно, филма се върти повече от година, аз лично имам копие от преди повече време май... трябва да погледна. Никой няма да го изчезне! :) Иначе филма е направен наистина с много красиви SG ефекти. Абе личи си, че е наследник на фамилията Гембъл. ;D Прави му чест обаче, че ги ползва за благовидна кауза тези пари макар и да изглежда леко наивистична тази изява! В целият филм, който между впрочем е повече от два часа са събрани какви ли не факти, малко смущаващо обаче е тълкуванието на някой от тях, още повече изводите които се правят. Това разбира се е лично мнение, надявам се да няма проблем с това, че го изразявам.
ПП, Прилагам линк към пълната версия с Руски субтитри
http://www.youtube.com/watch?v=qtPM0mlnbtU&list=PLED97AFA83A4B77B8&index=8
x_name41:
Филма е твърде наивен и глупав защото не оценява правилно фактите поради изкривяването и подменянето им. Ето примерно както посочва колегата fade по отношение на смущаващото интерпретиране на факти. Друг важен момент е погрешното схващане, че проблемите на човечеството, като глада, бедноста и т.н. щели да се решат с помоща на тора, което е пълна глупост и безумие, няма да коментирам и да се задълбочавам в темата за проблемите на човечеството (засегнати във филма) защото те просто не влизат в темата . Според мен този филм е направен за да промива мозъци и смятам че именно това е неговата основна цел и послание, ясно е като две и две. :)
PyroVeso:
А защо да го гледаме с руски субтитри, като ако го достъпим от сайта на автора (менюто MOVIE) можем да си пуснем български такива?
Да, невероятна каша от тези и идеи е - смесица от филма Цайтгайст (Zeitgeist) и още няколко други. Но това е гледната точка на автора и съмишлениците му... никой да не се чувства задължен "да им се връзва"... По принцип не обичам хора с психическата нагласа, че "някой друг им е виновен" за всичко. Нали основната идея е да сме адаптивни? А това може да стане при всякакви условия, дори и при концлагерски... Някой наскоро беше писал, че изобретателят на Тестатика направил първия й работещ прототип в затвора - от канчета и тел! Ето на такива хора - огромно ЕВАЛА! Нищо няма да спре човешкия дух и прогрес, особено пък (финансовите, дезинформационни и всякакви) шмекерии на разни малоумници, мечтаещи си за световно господство (над какво?)...
Идеята с тора ми се струва интересна... Дори тези дни, четейки преводната статия от поста на колегата hyparh си мислех, дали кълбовидната мълния не е тор/солитон?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия