Форум > Филми, видео лекции
Уникален филм - тороиди, НЛО, Свободна енергия, изобретатели, извънземен Разум
Maistora52:
Твърденията за наивност, глупавост, изкривяване на факти, безумие и прочие нелепи определения може да подсказва само житейска незрелост. Възможно е даже или да не е изгледан целия филм, или съответният "критик" да е подставено лице, длъжно да оплюе най-безразборно основната цел втъкана в целия филм - Възможността за Разцвет на човечеството.
Боже, Боже, колко още нещастни люде има по Земята! - с промити мозъци!
Нищо лично! Пред фактите и Боговете мълчат! - нищо, че правото им да плещят простотии остава!
Сещайте се в усамотение за какво иде реч!
fade:
Майсторе понеже споменаваш за Богове и факти, предполагам, че след следният цитат:
"Участието в ПРОЦЪФТЯВАНЕ не означава, че хората които са дали интервю са съгласни с всички изводи които са направени във филма. Ние също може би не сме съгласни във всичко в техните мнения.
Всеки от тях е внесъл важен принос, в разбирането на ситуацията и ние сме благодарни на всички.
Фостър и Кимбърли Гембъл!"
който може да бъде видян в 2:08:40 на филма.
Този цитат от авторите би трябвало да ти е достатъчен, ти също в усамотение да седнеш и да си помислиш малко, преди под въздействие на емоциите с лека ръка, да квалифицираш някого като незрял или пък с промит мозък!
П.П. Направих си труда да го преведа специално за теб! ;)
@praktik:
Филмът е една много обещаваща концепция за бъдещето :)
Maistora52:
Филма вече съм го изгледал три пъти, изчел съм всички текстове и продължавам да твърдя, че е уникален. Оставено е на зрителя да си направи съответните асоциации включвайки въображението си на пълна скорост.
Сериозно се замислям, дали тия най-едри "риби" - Рокфелеровци, Ротшилдовци, Моргановци, Гембъловци и останалите - не са се изпокарали, и сега всеки гледа как да окепази другите, та да им затрие бизнеса... И да остане един единствен накрая - световен лидер на Новия Световен Ред...
Ха-ха!
Смятам да се "заиграя" с тия ултра-разбойници, и после пак "да броим пилците"... вече съм се пробвал няколко пъти с по-дребни "риби", и резултатите бяха шокиращо (за самия мен) успешни ...
...
Съвсем друг е въпроса с тороида, тороидалните вихри, петте+едно идеални (платонови) тела, древните символи, НЛО, немските летящи чинии, Никола Тесла, Джон Бедини, Трой Рийд, Минато, Стенли Майер, Джон Сърл, Стефан Маринов, Стефан Найденов, принцеса Даяна, Людмила Живкова ... и още...
и още цялата плеада търсачи и изобретатели на Свободната Енергия... сиреч ние тук във Форума... дето непрестанно ни дебнат какво правим или вече сме направили...
Maistora52:
О-о! - ято редки птици прелетяха край нас!!!
8) 8) 8)
Сложни станаха нещата... "заигравките" със съответните не са в аспект комуникация с тях. Когато говоря за тях, говоря с много прикрити намеци... поради посочени и във филма откровено ясни причини...
Видно е, че ако на "съответните" нещо им "убива в обувката" веднага взимат мерки и "камъчето" бива изхвърлено твърде често дори с ярост - напр. т.нар. "сжатие лаборатории" или по-деликатно споменатите "давления" с цел гениите да замълчат - пример: Джон Бедини, Ст. Найденов, Дж. Сърл и др.
Това е вид "абдикация"... А ако много "шават" или "приказват" - направо "изчезват" - преди да са си "преброили пилците"... пример: Ст. Майер, Тр. Рийд, Ст. Маринов и др.
"Наесен", за мен не е в сезонен аспект... Въобще и нямам намерение да абдикирам... Въпреки, че цяло лято вече копах, дълбах, и пр. строителни мероприятия свързани с направа на 1+1 гаражи, работата ми по моите разработки "AMAG - Tornado" продължават... но-о! Може би ще покажа устройствата само външно... и те вече ще носят съвсем друго название...
Например "магнито-електрични ПРЕОБРАЗУВАТЕЛИ" ... или пък "електро-магнитни ПРЕОБРАЗУВАТЕЛИ" ... или пък "енерго-преобразователи"... и изобщо няма да се говори за Свободна Енергия или каквото и да е от сорта... ВЪПРЕКИ!!!
ВЪПРЕКИ!!! ... ВЪПРЕКИ!!!
ВЪПРЕКИ!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия