Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Проблем със суха клетка, моля за съвет.
Sofeto:
--- Цитат на: h2motor в Май 07, 2012, 10:37:17 am --- Автомобилът без катализатор ли е ? Този на който тестваш и мериш изгорелите газове имам впредвид. Водородът доказано изчиства съдържанието на нъглероден оксид и въглеводороди в отработилите газове. Според мен добавянето на чист водород би трябвало да е в пъти по ефективно от ННО , като очистваща неизгорялото гориво добавка. Това ННО ми е много съмнително с този смесен в стехиометрично съотношение кислород към водорода. Но при всички положения ако искаш да замерваш ефект за изгорелите газове , катализатора трябва да изчезне за да може да хванеш реалния ефект при измерването..а иначе не пречи.
--- Край на цитат ---
Няма катализатор колега. тези дни пак ще меря газовете. знам че като загрее каталиратора окислява CO доCO2 и изгаря въглеводородите. За добавянето на чист водород съм сългасен ,но изобщо има ли начин да се извлече от HHO,а кислорода си е кислород жизнено важен е за горенето.
Sofeto:
--- Цитат на: userdsp в Май 07, 2012, 11:29:47 am ---Какво променихте по клетката
--- Край на цитат ---
По клетката нищо, само променихме цялата система за захранването с разтвор и сега работи по добре, преди клетката и съда с 'водата' бяха почти на едно ниво...от там се пълнише по бавно и като я пусна работи наполовина пълна, сега я преместих на 30см под казанчето и е добре. просто няма никакво място под капака и беше доста играчка. а не искам да е в багажника с метри маркучи...За сега ще с боря с досадните кафеникави утаики които вече се появяват след 4та промивка,просто като поработи около седмица и всичко става кафяво и на парцали...започвам да се съмнявам дали стоманата която ми продадоха е 316L.
userdsp:
Прочети за кондиционирането на плочите. Аз дори с чешмяна вода нямам оцветяване след този процес, а съм сложил хром-никел 304
h2motor:
Каква стойност на напрежението ти се пада на всяка клетка , по колко волта ? Не е само катализатора , ламбда сонда има ли този автомобил ? Корозирането на електродите зависи от напрежението.
Sofeto:
Благодаря, ще премеря точно напрежението на запален мотор. Прочел съм за кондиционирането, за надирането с шкурка, явно не съм успял с продължителното време на нисък ток,правих го но за няколко часа само. Ламбда сонда има но теста го правих на газ, (обикновенна уредба) Опел калибра е колата. Имам достъп до газ анализатор и тези дни пак ще замеря.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия