Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Проблем със суха клетка, моля за съвет.
Sofeto:
Здравейте колеги , запален съм по идеята за суха клетка,изтеглих си и ръководството от форума и вече имам сглобена суха клетка, стоманата е 316л размера на плочите е 15х15см , 12на брои са плочите. В момента е заредена с разтвор на натриева основа 10%. (100гр на литър дест. вода)
Проблемът е със ел. свързването на плочите аз ги свързах успоредно със шпилка (от всеки краи на плочата има отвор и шпилката се хваща с болт) и така в двата диагнонала на електролизера. Получава се успоредно свързване при което първата плоча е захранена с (+) следващата с (-) и така до края на пакета от 12 плочи ,-, +,-,+,-,+,-,+,-,+,-,+, Проблемът е че искам да монтирам системата на автомобил, а вчера мерих тока директно свързано на акумулатор, 550 ампера! Водата в електролизера се разгради за около 2 -3 секудни... Иначе с един ТЕC му пускам 8А на 3 волта но реакцията е слаба и пуска почти по балонче на секунда. За момента не искам да монтирам PWM регулатор , ще пробвам да регулирам тока с гъстотата на разтвора, Ако някои може да ме насочи за свързването на плочите. Благодаря предварително.
PyroVeso:
Малий-й, колега! Какви са тези 550 ампера - ти студен ядрен синтез ли ще правиш!? Май нищо не си разбрал от ръководствата... Свързват се "+" и "-" през 6-7 пластини, та напрежението от акумулатора 12-14V да се разпредели между 6-7 клетки! Тези пластини, междинните, които не са свързани се поляризират автоматично, като от едната си страна (на едната голяма повърхност) стават "-" по отношение на предишния "+", а от другата стават "+" по отношение на следващия "-" през електролита, подобно на последователно свързаните елементи в голяма батерия. Така че трябва да ги свържеш: + N N N N N - N N N N N + , като "N" означава несвързана пластина. При такова свързване на всяка клетка се падат между 1,7 и 2,3V. Преди да пуснеш установката обаче, трябва да си кондиционираш пластините (виж как става в работите на Bob Boice) - целта е от повърхността им (понеже тази стомана съдържа освен желязо още молибден и ванадий) да се разтворят всички кристалчета желязо, за да не кородират после при истинската работа и да цапат разтвора. Образува се и защитен белезникав слой (никой не е изследвал от какво). След това, при нормалната работа - за двигател с обем до 2 литра, акумулатор 60-70 Ah и алтернатор ~90A, повече от 20-35A ток не трябва да допускаш да се тегли. Ако тегли повече - слагаш PWM (ШИМ) модулатор за съответния ток и напрежение. Ако дърпа по-малко - сменяш електролита или ре-кондиционираш пластините. Оттам-нататък номерът е с този ток да изкараш колкото се може повече и най-вече по-качествен (по-браунов :) ) газ. Желателно е и чрез някакъв контролер да оптимизираш количеството получен газ според това, дали двигателят работи на празен ход, форсира се, или караш при равномерно натоварване извънградско. Трябва да измериш за всеки от тези режими при какво количество произведен газ в минута колата ти дава най-голяма икономия, което разбира се изобщо не е проста и бърза работа... оттам да намериш начин да управляваш количеството произведен газ чрез ШИМ-а.
По принцип подкарването и поддръжката на такава клетка не е проста работа, и без специфични познания и "стрелба на сляпо" - неуспехът е почти изцяло гарантиран.
Sofeto:
Привет колеги, след няколко месечни проби,тестове и доста четене клетката работи доста добре , в момента е монтирана на 2.0л бензинов мотор и при гъстота на електролита около5% NaOH и ток 25-28А дава почти 2литра газ в минута.За момента регулирам тока само с гъстотата. Сега засичам разход и дали ще има положителен резултат от нея. Правя и тест на изгорелите газове и за момента съдържанието на CO,O2 и HC не се променя след пускане на клетката само се повишава кислорода с 0.5% .
НякоЙ тук има ли монтирана клетка на автомобил ?
h2motor:
Автомобилът без катализатор ли е ? Този на който тестваш и мериш изгорелите газове имам впредвид. Водородът доказано изчиства съдържанието на нъглероден оксид и въглеводороди в отработилите газове. Според мен добавянето на чист водород би трябвало да е в пъти по ефективно от ННО , като очистваща неизгорялото гориво добавка. Това ННО ми е много съмнително с този смесен в стехиометрично съотношение кислород към водорода. Но при всички положения ако искаш да замерваш ефект за изгорелите газове , катализатора трябва да изчезне за да може да хванеш реалния ефект при измерването..а иначе не пречи.
userdsp:
--- Цитат на: Sofeto в Май 05, 2012, 06:44:59 pm ---... гъстота на електролита около5% NaOH и ток 25-28А дава почти 2литра газ в минута....
--- Край на цитат ---
Какво променихте по клетката
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия