Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

HELP!!! Имам нужда от съвет

<< < (2/6) > >>

donhuann:
Нека някой да ти я провери дали не грее много и да изпарява електролита,трябвя така да е монтирана 4е да се охлажда. Импулсното генераторче може да реши този проблем, пробвай го нямя да стане по зле  :) Но най добре да се разглоби и почисти най често това е проблема  ;)

Nedodqlanata:
donhuann,
Какво трябва да разглобя и да почистя? Клетката ли? А за охлаждането, според мен проблема не е там. Клетката е монтирана между решетката и радиатора, където според производителите, не би трябвало да прегрява.

giunal:

--- Цитат на: Nedodqlanata в Ноември 29, 2011, 10:29:45 pm ---donhuann,
Какво трябва да разглобя и да почистя? Клетката ли? А за охлаждането, според мен проблема не е там. Клетката е монтирана между решетката и радиатора, където според производителите, не би трябвало да прегрява.

--- Край на цитат ---

Nedodqlanata
Не смятах да се намесвам и да давам акъли но, виждам че , нещата все повече затъват. :) :)
Приеми моя скромен съвет. Не се занимавай повече с тази клетка и не си давай парите за обслужващата електроника. Просто пий една студена вода и гледай друг път да не се набутваш.  Това дето си го купила и монтирала в колата си е просто една играчка за начинаещи.!!!!!!! От личен опит  знам че КПД-то е по-малко от единица ;) ;) ;)!!!! Значи файда няма!!!!!
Извинявам се за директният изказ.Просто искам да помогна.

Nedodqlanata:
giunal,
Ако това е играчка за начинаещи, кажи коя е за напреднали?

piton2012:
Малко с тези КПД-та може би прекаляваме. Никой не е казал, че е >1. Просто докато си върти генератора и произвежда електричество, част от него отива за разлагане на водата. Аз не разбирам обаче какъв е точно проблема? Ако я има икономията от 3 /100 мисля, че е много добре. Ако пък я е имало временно, значи сега нещо е неизправно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия