Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Химична обработка на горивото

<< < (5/11) > >>

barekov1:
Гледам, в доста американски и други форуми, пише че никой не е имал проблеми при употреба на ацетон в бензина. Съотношението е 1:750, което ме кара да мисля,че не би трябвало да разложи маркучите и пластмасовите детаили по горивната система. Все пак те са висококачествени. А и шишето с Ацетон което  купих е пластмасово.  Относно ДВГ, щом намалява разхода значи има по добро изгаряне. А от там и по малко нагар и вредни емисии.

icrow:
А мощността как е?

piton2012:
Мощността сигурно е добре. За пластмасите и маркучите също едва ли би повлияло. Гледах някъде, че на дизела слагали дори малко повечко. А нещо в температурата колега забеляза ли? То вярно, че времето е студено, има си и охлаждане на двигателя, но може би горенето е с по- висока температура. А това вече може да не е много добре. Моята кола в момента е в сервиз с малко поизгорял клапан. Проби се, компресията 0, за пари не питай. Мисълта ми е как да измерим отделяното количество топлина, за да не стига никой до моето положение. 

barekov1:
Мощността е много добре, мотора мърка. За температурата не знам. Нямам термометър на таблото. Имам само светлинна индикация и звукова. Но щом не святка в жълто значи е добре, само да не светне в червено ;D. Аз колата я карам нормално. Никога не си позволявам форсиране на ниските предавки. За това предполагам, че няма да прегреят клапаните и първият сегмент. Ти колега, какво се случи с клапана и защо? Ти ме запали, и сега ще си търся термометър с датчик да сложа.

piton2012:
Колега, като сложиш термометъра на местото на датчика нищо няма да стане. Най- много да премериш температурата на двигателя, но нали си имаш стрелка за тази работа. Ще покаже под 100 градуса. Аз имах в предвид температурата в цилиндъра. А за моята незнам защо е така. Стара кола, не е ясно кой и как я е карал в Италия. Километрите  също са много вече и то малко по малко се събира. Но, ако грее повече, вероятността да изгорят клапаните е по-голяма. А като изгори клапан след него тръгва и гнездото което при мен е от бял чугун и ремонта се чудиш дали да го правиш или да сменяш колата. Понеже не знам начин да се измери температурата по време на възпламеняването, може би най-лесно е да се загрее еднакви количества вода с равни количества бензин и бензин с ацетон. Да се измери за колко време до каква температура се достига. Може би някой ще предложи по-добър начин?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия