Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Юл Браун - за него, за ННО-генератора и за книгата
Dedo pop:
Абе момци нещо ми се губи сметката:Да приемем че голфа е 1.6 литра работен обем. Това значи че за всеки един оборот той засмуква 0,8 литра горивна смес/в случая гърмящ газ/. 4 литра вода са 7500 литра газ. Да ги разделим на 0,8 литра и се получава 9375 оборота на двигателя.Вие ми кажете за колко минути ще ги направи двигателя? За мен са десетина минути на празен ход. Тоя голф трябва да е извън земен за да мине 1600км с 10000 оборота на коляновия вал. Ако нещо някъде греша или не съм разбрал моля поправете ме.
juliang:
Е нали влиза и въздух в цилиндрите ...
Не че така излиза сметката, щото за да мине тия км. трябва ННО сместа да е под 1% от цялото количество което влиза в цилиндъра... ма ако е 1% няма да се запали изобщо, а пък ако случайно се запали няма да има мощност дори да превърти вала, какво остава да остава нещо за да движи колата.
Ksurnev:
В двигателя на дедо Илия не влиза никакъв въздух, там е ключа от палатката! 8) 8) 8)
Изобщо не ползва бензин, а голфа като го гледам с тези заоблени фарове е произведен след неговата смърт.
Снимката навярно не е автентична. Знам, че голфа е бил 1100 кубика.
Но, това пак не променя Хода на разсъжденията!!!
Поздрави на ННО маниаците.
Maistora52:
Фолксвагена е Голф и е от партидата купета произведени 1991-1998год.
Снимката на страница за Голфове е показателна.
Бай Илия умира 1998г.
Брадатия:
Ами ако Илия Вълков, просто е изработил нов разпределителен вал, променил е и мястото на подаване на искрата и е получил ефекта на колегата Владо? Използва енергията на експлозията и имплозията, а втечнената вода отново е влизала в оборот, като тези 4 литра за 1600 км само покриват загубите които са изтървани в природата!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия