Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Юл Браун - за него, за ННО-генератора и за книгата
Discorder:
Благодаря на всички, особено съм впечатлен от труда на Витан, днес видях обема на книгата.
Благодаря на Деси Браун за отзивчивостта, добронамереността и търпението. :)
В този дух на работа можем да успеем.
Прегледах набързо книгата , сега се залавям да я изчета.
Задължителна е за всеки който има сериозни намерения с Брауновия газ.
Caxo:
--- Цитат на: vitan в Ноември 10, 2010, 10:22:47 pm ---Ти ще си първия, ако го направиш. Защото иска умения, знания, пари и бач! А не писане на теории.
Юл Браун е преоткрил подобни неща, които в енциклопедии (масоните си признават официално, че по принцип са си техни проекти) с времето са били подменяни и фалшифицирани факти. И умишлено затривани също!!!
--- Край на цитат ---
Прочетох темата и останах доста объркан.... Първо се казва, че в книгата има цялата технология...после се казва, че до момента никой не е успял да направи точна реплика...Това ме води на мисълта, че дори и в тази книга е много вероятно да има подменени факти. Съгласен съм, че трябва да си плата за труда на човека, но насреща да получа нещо истинско и работещо. Ако някой може да разясни малко от малко нещата ще му бъда благодарен.
mentgele:
Вчера по TV+ е имало филм за Илия Вълков, който за съжаление неможах да гледам но от репортажа разбрах, че от около година се занимават българските учени с браун газа.
Ако може някой да качи линк към него.
mentgele:
--- Цитат на: Discorder в Юли 20, 2011, 09:01:38 pm ---Благодаря на всички, особено съм впечатлен от труда на Витан, днес видях обема на книгата.
Благодаря на Деси Браун за отзивчивостта, добронамереността и търпението. :)
В този дух на работа можем да успеем.
Прегледах набързо книгата , сега се залавям да я изчета.
Задължителна е за всеки който има сериозни намерения с Брауновия газ.
--- Край на цитат ---
И как мислиш да направиш автоматично пълненето на около 130 клетки по отделно?
gotiniq7:
Заповядайте:
http://star07.in/videogallery.php?video_id=109 - Най-новият филм за великият българин Илия Вълков (Yull Brown), 1 и 2 част
Филмът е доста интересен, има кадри с Илия Вълков, с Деспа има и Тесла. Приятно гледане.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия