Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Юл Браун - за него, за ННО-генератора и за книгата

<< < (3/25) > >>

FreeEnergy:
Да, това е едно от свойствата му - да неутрализира ядрени отпадъци.

Не видях искрище на горелката, запалиха го със запалка, но както е описано в литературата, тайната е в съотношението между водорода и кислорода. Само едни 4% разлика, правели газа от супер опасен, в безопасен и му добавял тези прекрасни свойства.

Reformator:
Оксиводород ли се води Брауновият газ ::)

enarei:

--- Цитат на: gotiniq7 в Март 09, 2009, 09:52:44 pm ---Няма да е лошо да се види генераторa, евентуално да се измери ефективност, и най-важното пламъка какъв е. Пoчти съм сигурен че е H + O , а не 2H + 2O

--- Край на цитат ---

Най-вероятно е само "H". При това сигурно е йонизиран.
Това е старо откритие, но старецът Велбов може да се е опитвл да го извади от секретност.

Атомният водород има забележителни свойства.

Bass_Man:

--- Цитат на: FreeEnergy в Април 23, 2009, 04:13:14 am ---Само да ви споделя и да свидетелствам за наличието на такъв генератор. Бях на демонстрация миналата седмица.

--- Край на цитат ---
Къде си я гледал тази демоснтрация ако не е тайна ?

--- Цитат на: FreeEnergy в Април 23, 2009, 04:13:14 am ---Машината точи към 7.5кв ток, но не е постоянно. Може да се види как се включва и изключва на равни интервали, така че консумацията ще е по-малка от това. Произвежда 6000 литра на час и взима вода от чешмата.

--- Край на цитат ---
Честно казано на мен това ми се вижда доста добър коефициент на вложена енергия спрямо получен газ !
Това са си 100 литра в минута . Според мен такъв генератор съвсем спокойно може да се ползва за захранване на ДВГ . Дори ще дойде малко по-мощен .
Ако може да се намери малко повече информация за конструкцията му ?

FreeEnergy:
Гледал съм я в Лондон, където е единствената в Европа такава машина за браун газ от корейския производител.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия