Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Rock Solid Hydro Cell - реализиран проект - електролизер
plam40:
Благодаря на всички за проявения интерес !!!
Дебита от оксиводород при 13.6В и 50А е 5л/мин. КПД не съм пресмятал тъй като това е извън нуждите на проекта. Количеството газ е повече от достатъчно да окаже съществено влияние върху консумацията на гориво от средно голям ДВГ.
Ето го и в близък план:
donhuann:
50A. Ще окажат хубаво влияние върху ДВГ то :o :o :o Това става само за горелка, хубава но не и за ДВГ. По мое мнение..... ;)
plam40:
Извън темата ...
До преди да прочета поста на donhuann, си мислех, че не е възможно това да е български форум ! С други думи ... толкова позитивни отговори още от самото начало ... няма начин ... и ето, че веднага се появи някой да затвърди българщината и да подчертае характерния тон присъщ за повечето български форуми.
По темата специално в отговор на предходната публикация:
Традиционния електролизер познат от учебника по физика е устройство, което чрез помоща на електрическа енергия разкъсва ковалентните връзки в молекулите на съединението H2O (вода) и така води до получаване на газообразна смес от два радилкални елемента, а именно две части H(водород) за всяка част O(кислород). Едно от физическите свойства на H2O е свръх ниска проводимост на електрически ток, т.е. H2O е с диелетричен характер. За да протече процеса електролиза е необходимо през H2O да протече електрически ток, но ние вече отбелязахме диелектричния характер на водата. Следователно е необходимо друго вещество да бъде добавено към H2O за да се освободят електрони и така да стане възможно протичането на ток. Въз основа на количеството вещество добавено към водата в електролизера определяме и броя на свободните електрони, а от там респективно съпротивлението на електролизера и съответно големината на протичащия през него ток и в следствие количеството отделен газ.
С други думи тока през електролизера си го определяме ние според възможностите на алтернатора монтиран към дадения ДВГ.
П.С. Моят личен автомобил е оборудван фабрично с алтернатор 140А.
Благодаря на всички за подкрепата !!!
пламгаз:
Поздравления и от мен plam40. Клетката е чудесна като размери и потенциал. Смятам, че с половината енергия и 2,5 l. газ ще има добро приложение в автомобилите. Обърни сериозно внимание на обезопасителните средства и се опитай да избегнеш помпата. Според мен най-добре работят опростените системи. Щом става въпрос за комерсиализация изчиствай колкото е възможно повече. Всички напудрени и наблъскани с електроника подобрения само създават главоболия.При едно серийно приложение основен проблем се явява гаранционното и следгаранционно обслужване. За масова употреба трябва да се пускат сравнително елементарни и лесни за обслужване устройства, защото 95% от водачите не са технически грамотни. Аз също имам готов кит за пускане в сериен монтаж, а също така и оборудван сервиз и при желание от твоя страна можем да взаимстваме идеи.
plam40:
Очевидно е трудно да се изиясни кой за какво говори. Електролизера е с предназначение да осигури минимално необходимото количество газ за подобряване на изгарянето на основното гориво в ДВГ. Този електролизер няма за цел преминаване изцяло на окси водородно гориво. Както описах и по-рано неговия прототип лежи в учебника по физика. Тук не се очаква високо КПД. Има други електролизери работещи на съвсем различен принцип, не описан в учебника по физика, но за наш голям късмет открит и описан от група велики учени. Др. Проф. Канарёв Филипп Михайлович - нисковолтово и високоволтово разлагане на вода, Др. Андрия Пухарич (Dr. Andrija Puharic) - високоволтово модулирано разлагане, Др. Скот Крамтън (Dr. Scott Cramton) - 12W/6L/min . С техните методи може да се постигне невероятен успех, стига да откриеш верния път!
--- Цитат ---Да, тя няма да стане за автомобил ...
--- Край на цитат ---
Нека не разцапваме темата с такива крайни изказвания. Същия електролизер е монтиран на личния ми автомобил, работи на посочените V / A и от резултатите следва прекрасен пример за това, дали става или не :
двигател дизел 2500 куб.см. среден разход на магистрала 3,8 - 4 Л / 100км
П.С. критиката е добра само в случай че можем да покажем как се прави по-добро, във всички останали случаи е просто загуба на време .
Поздрави на всички ентусиасти !!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия