Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Серийна клетка малко помощ
bobokom:
Аз наблюдавах пробите на колата: На градско от 8.5-9/100 без клетка, на 6-6.2 с клетката която продавам в момента.
puschi:
--- Цитат на: bobokom в Юли 12, 2011, 04:10:49 pm ---Аз наблюдавах пробите на колата: На градско от 8.5-9/100 без клетка, на 6-6.2 с клетката която продавам в момента.
--- Край на цитат ---
Колега, потребителите в този форум, не са "......................."/ цинизъм /, за да им натякваш каква клетка продаваш. Голям процент сме малко или много експериментатори, та не знам, кой ще ти повярва, че с това количество газ без да пипаш датчици, си реализирал икономия от 25%.
bobokom:
Това е проблема, че малко експериментират в колите, от страх да не си ги прецакат. Повечето експериментират в мазето. Ако искаш мога да ти го докажа на пътя. Слагаме по 200 лева и тестваме! Вече изкарах доста пари от неверващи!
mzk:
--- Цитат на: bobokom в Юли 18, 2011, 08:25:26 am ---Това е проблема, че малко експериментират в колите, от страх да не си ги прецакат. Повечето експериментират в мазето. Ако искаш мога да ти го докажа на пътя. Слагаме по 200 лева и тестваме! Вече изкарах доста пари от неверващи!
--- Край на цитат ---
За да се докаже ефективността на комбинирано гориво (оксиводород/(газ/бензин/дизел)) би трябвало да има работен стенд, на който да се премери разхода на гориво за определено време, при постоянен товар - за случай без добавка и с добавка.
Трябва да се имат предвид внесените от компютъра корекции, тъй като има леки разлики в отчитането на ламбда сондата.
пламгаз:
Нещо май на разбирам. Няма ли кой да купи тази твоя прословута клетка най после, че ми омръзна да я продаваш. Колко пари ти трябват за да тръгне новата клетка? Или може би пройзвеждаш и продаваш сериино клетка със съмнителни параметри??? С ампермер от "Уазка" само хвъеляш прах в очите на невежите. Късмет Приятялю в комерсиалните ти начинания!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия