Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
vankiqt:
Ами аз изчаквам да видя и разхода, за да дам крайния си отговор в анкетата. Иначе ще гласувам със сигурност разбира се. :)
vankiqt:
Значи бутилката ми отива към своя край. Изминал съм 270 км (210 извънградско със средна скорост 120 км/ч и 60 градско) с бутилката, която беше заредена догоре и е 30 литра ( 27 да събира максимум реално). Решил съм да карам докато изгасне на газ колата за максимална достоверност. При това полужение средния ми разход се запазва в рамките на стария ми такъв 9,5 литра/100 км. Та ако се окаже така ще звънкам да питам аз ли бъркам в методиката нещо на поставянето на К1. ???
caduceus:
vankiqt
Ако с монтажа на оптимизатора всичко е наред, трябва да имаш всички или някои от следните симптоми /в рамките на около половин час работа на двигателя - на свободен ход или в движение/:
1. Леко играене на свободните обороти, после стабилизация - обикновено малко по-ниски
2. Забележимо утихване на мотора
3. Повишена мощност на ниски обороти и възможност за каране на висока предавка с ниска скорост
4. Ако колата няма катализатор и си с гърне - силно намаляване на мириса от ауспуха
5. По-плавно набиране на скорост - без ръмжене и ряз/колата се носи леко/
6. Около 18-22% икономия на газ при запазване на стила на шофиране
При липса на тези симптоми предлагам следното /извинявам се че се повтарям, но е важно/:
- първо виж колко ти е сечението на газопровода - ако е Ф6, вероятно не са легнали пластините върху тръбата плътно /по-тясната вложка е вътрешно Ф8. Отрежи малка ивица по ръба на разреза и тогава надени и стегни. Трябва да лепне плътно, иначе оптимизаторът може да се движи по продължение на тръбата и няма добър контакт - независимо че е стегнат на вложката, не е на тръбата като цяло.
- ако тръбата ти е Ф10 /има и такива/, не ползвай голямата вложка със вътрешно Ф10 - тя е външно Ф18 и понякога не влиза изцяло в алуминиевате пластини, а допира само отстрани. Тогава централната част на пластината "виси" във въздуха, което не е добре. Вижда се при поглед по оста. Ползвай малката вложка с Ф8, нищо че ще отвори леко разреза - по-важно е да легнат пластините плътно.
- виж дали си изправил добре участъка от тръбата където е оптимизатора, ако е крив няма да контактуват добре.
- Първите 100-200 км по принцип не ги брой - тогава двигателят се зарежда с оргон и ефектът не е пълен. Лесно се пълни и лесно разсейва като спреш за по-дълго. От там нагоре вече можеш да смяташ. С времето се придобива постоянен заряд, който спада трудно и държи стабилна икономия
- дай ако можеш снимка на монтажа в багажника
Поздрави
ПП
Сега видях въпроса за кондензата от ауспуха - не знам защо е.
vankiqt:
Еми значи реално за сега няма да може да се отчете реалната икономия щом все още е в процес на зареждане. Аз дори колата нарочно я карам не икономично в момента. Не я жаля и карам по-леко, за да не се окаже, че икономията е от по-лекия стил на каране. Колкото до симптомите, за които казваш няма как да си кривя душата и сам ги забелязах първите пет точки за сега са налице при мен. От което явно да смятам, че монтажа ми е що годе наред. Дори се заврях на аспуха отзад и дишах спокойно. Мирис няма никакъв, не че и преди е имало кой знае какви миризми, но и колата не гори никакво масло дори. Ще погледна за нещата, които ми препоръчваш и ако мога да подобря прилепването към тръбичката ще го направя. С леко усилие въртя стегнатите с опашките пластини около тръбичката, но може би има какво да се желае. Колкото до снимката, сам мислех да направя снимка и да покажа как е монтирано устройството. Мерси и успех в новите устройства!
caduceus:
Зареди сега пак като ти свърши газта и мери отново. Днес се обади един колега, който след монтажа мина стотина км и каза че има всички симптоми пък няма икономия - само дето колата му върви много добре и има излишна мощност /БМВ тройка/. След още триста и нещо км вече се усети и икономия от около 18 %, като се запазиха динамичните качества - тъкмо беше решил да намалява газта :) Монтажът му е до бутилката в багажника, мерихме и с компютър какво се случва с мотора и инжекциона преди и след. Това което се забеляза ясно, е падането на времето на отваряне на дюзите с около 8-10 % в рамките на половин час. Мерихме при свободен ход и около 3000 оборота преди и след слагането - човекът е инженер, авиационен специалист и му беше доста интересно. Взе да се чуди как да го сложим на изтребител, щото горели по пет тона гориво на час ;D Утре ще му предложа като покара, да видим пак на топъл мотор какви са времената на дюзите след като вече двигателят е зареден достатъчно. Инжекционът е Романо, италиански и доста истински
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия