Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (2/85) > >>

donhuann:
Друго имах предвид за размера. На принципа на оргонната енергия ли работи или е комбинация?  ::) Все пак те поздравявам за усилията, дано това е поредното българско чудо  ;) ако ми падне някой лев ще си го взема.
   Аз карам на газ с магнити само и съм доволен  8)

caduceus:
lubitel-art
При по-големите обеми ДВГ и бензинови ефектът е по-силен. При модерен комънрейл дизел и 1.1 литров например мотор не е толкова голям, то няма и накъде много да пада. При метан нямам наблюдения. При газ работи добре, но на течната фаза. Извънградско моята бензинка, пълен инжекцион на 12 г. гори около 8 и нещо, градско над 10. Сега извън е на 5.5, а градско - около 7. Смятайте сами, в момента съм изключил всичко останало /имам устройство и с над 40 % икономия, но е още прототип и се тества/.
Слагал съм всякакви оптимизатори, но единствения, който работи безпроблемно, винаги е бил магнитния - макар и по-слаб като ефект.  Затова пускам първо него на пазара.

donhuann
Комбинирано е - има магнити, има и други работи. Колегите с пряко сложени магнити на горивопроводите /явно и ти/ не знаят, но страдат от намалена ефективност поради едно негативно поле с вид на тор /т.е. геврековидно/, при което плюсът е вътре в магнитната редица /ако е правилно ориентирана/, а минусът е по периферията на тора. Тогава при работа на ДВГ позитивното поле в горивото дава ефект при изгарянето, но при спряло положение негативното поле действа статично върху мотора и оргонният му заряд пада. Съответно като се пусне, трябва малко време да се навакса,не се ползва пълната сила на плюс полето - и т.н. Това е само вметка. При К1 има вграден точно изчислен вътрешен полеви отражател, торът е приплескан и ориентиран нагоре. Така ДВГ е извън въздействието му и ефектът е по-голям  ;) Малки подробности от технологията...

Поздрави

caduceus:
Анкетата е добра идея, но първо някой трябва да ги сложи и пробва - а нещо много затишие  :)

Orenda:
Аз също ще тествам, колата е РЕНО 4х4 2.0 пълна инжекция, бензин и газ (главно караме на газ)

sednal:
Без да искам съм щракнал в анкетата "без промяна". Нямам закупено устройство, така че този глас е невалиден. Ще се радвам ако грешката бъде коригирана.

От администратора: коригирана е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия