Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (84/85) > >>

dmitarp:
Това не е ли Pegas, опс пегаса беше кон, а това тук е козел.

dymelsoft:
  caduceus, смятам, че уж като интелигентен човек, персоналните обиди и думи, като кретени, идиоти, посерковци и прочее са непознати за теб, но явно не е така. За това получаваш официално предупреждение за изгонване от този форум лично от мен, в качеството ми на администратор.
  Относно твоите оптимизатори и всякакви чудодейни нещица които произвеждаш, рекламираш, продаваш, щом ти се получава, дерзай. През всичките години на пребиваване на твоята персона във форумното пространство и четейки писанията ти, мога да кажа само, че ти силно и дори фанатично си вярваш, което само по себе си не е лошо. Лошо е когато се премине една определена граница, знаеш предполагам коя. В опитите си винаги да бъда безпристрастен, съм търсил мнения на много хора, притежавали вашите изделия, изчел съм доста автомобилни форуми в, които са дискутирани вашите оптимизатори, за ваше съжаление и мое дори, нещата никак не са оптимистични. По моя груба преценка, едва 10% от хората закупили от вашите оптимизатори, споделят позитивни резултати, при това в доста мъглява форма. Естествено, това няма да ви откаже да произвеждате и продавате, каквото и да е на който и да е.
Питам се обаче, какво трябва да се случи за да разберете, че мястото ви не е в този форум, където явно Ви познават твърде добре.

caduceus:
Пегас
Нали виждаш че няма смисъл от упражнението... нещата са предрешени предварително.
Димелсофт
Не си прав защото съдиш по нагласи от последните няколко години - откогато си тук. Може да прочетеш теми отпреди десетина и повече и вероятно ще мислиш другояче. Освен това не гледай едностранчиво - винаги когато съм казал нещо по-остро съм бил предизвикан с лична обида или нещо подобно с несъпоставима тежест.

Очевидно е - тук хората са съвсем различни от тези в началото и затова повече няма да пиша, за да не дразня стандартните люде, явно мнозинство от активно публикуващите.

Останете си със здраве - и дано някой ден разберете /макар и малко поне/ за какво е ставало дума в тази тема и в другите в които съм взел участие.
Явно никакви доказателства, тестове и протоколи не могат да пробият стената от тотално невежество, злоба и идейна импотентност, царящи в този форум.
Всичко хубаво и успех във всичко друго, с което се занимавате /не в троленето/.

ventsy74:
Dymelsoft
Не гонете Кадуцея от форума. Сигурен съм, че ще промени езика си. Интелегентен човек е. За мен е ценен, понякога пуска някоя фраза, която ме кара да се замисля.

mi68:
Здравейте,
Енергийно поле, подсъзнание и душа е едно и също, различни школи и различни определения. Да може да се правят корекции на биополето/душата, но каква е цената? Цената е загуба на бъдеще сиреч смърт. Това го пиша от личен опит, защото леко по неволя станах екстрасенче. Вместо да се говори за " магии и дупки" по-добре да се говори за любовта към Бога и хората. Ако устройствата на колегата caduceus имат биоефекти дискусията трябва да се води усилват ли любовта или я намаляват, а не работят ли или не? Това е да коментираме една котка лови ли мишки или е черна или бяла? Пак повтарям дискусията трябва да се води около любовта, ако не се видели любов нищо не се видели, видели сте чист дявол, сиреч материален и енергиен разрушител от гръгски. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия