Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (83/85) > >>

xakep:
Извинете ме за отклонението, но ми писна в която и тема да вляза да гледам простотии и плюене от някои потребители с видимо нестабилно психическо състояние и голямо желание за самоизява! За някой явно е въпрос на живот и смърт да се изходи по голяма нужда във всяка тема. Админите къде са...

PyroVeso:
Ха-ха, имал финансови резултати... Ми той и Гад Зееви имаше, и Николай Банев - също, че дори и телефонните измамници имат, и то не лоши ;)... Джебчийките по морето - също...

То май това е единственото, което имаш...

И споко, портретът ти НЯМА да виси в никакви кабинети, и то не за друго, а просто защото не си част от световната научна общност. А за да си част от нея, трябва да пишеш статии (с описания на идеите и откритията си, както и с експериментални резултати от тях), да ги публикуваш в научни списания на съответната тематика, други изследователи да ги четат, репликират, потвърждават и да те цитират, По броя на цитатите и по авторитета на списанията, в които публикуваш работите си, се пресмята т.нар. "импакт-фактор", който е сравнително обективна оценка за приноса ти в дадената област... Ако приносът ти е изключително голям, или си основоположник на някаква нова област на познанието, те предлагат за Нобелова награда (която е по-скоро престиж, отколкото пари) и така...
Без да преминеш през това, всичките ти твърдения са просто едни голи фрази, висящи в нищото,

Монтана е прав - ако се даде публичност на гешефтите ти, сигурно много хора, които досега са търсели грешката за неработещите ти устройства у себе си, ще пропищят в ефир. Така че очаквай ефекта на доминото....

caduceus:
Хакер
Прав си човече... Аз спирам да се занимавам с идиоти, мазане на задници с крем както монтанар предпочита  ;D /абе ходи по жени бе момче, верно малко по-скъпо излиза от това да дрънкаш по форумите но стига с тези гейски работи  ;D/ и прочее простотии.
Който разбрал - разбрал. Но тука са се събрали напоследък една дружинка хора за освидетелстване, както каза и една позната психоложка писала за малко докато и беше забавно.
Пийте хапченцата, момчета - че работата не е добре хич!  Аз отивам да работя.

Pegas:
Здравейте г-н caduceus,
От бая време съм в форума-чакам да взема СЕто..Стария ми ник е Вектор,бях блокнат та се наложи нов рег...
Още преди имах интерес към вашите у-ва,но от многото плюене в форума се разколебах !
Но форума знае че не съм гей,и ако все пак се навиите да ми пратите ваш уред за да тествам - то аз ще дам своето РЕАЛНО мнение по въпроса-без да крия ИСТИНАТА
А ако работи,то аз самия ще разпространя истината сред близки и познати-т.е. ще реклламирам вашите продукти!
Поздрави!

ventsy74:
Не сте прави, момци.
Все пак портрета на кадуцея виси на дисплея на телефона ми. Е виси, по скоро стърчи. Странното е какво изобразява. 🐷

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия