Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
caduceus:
Малко тестове на стари камиони и една кола за димност, след слагане на мои оптимизатори серия К.
На Реното направихме втори тест в друг сервиз, за потвърждаване на резултатите 0,00 :)
Другият камион е едно Волво 2002 г. което пушеше а сега е на 0,02 и върви на пушка.
Прилагам данните за Евро стандартите за камиони, за сравнение
Фордът е също старичък и отиде на 0,04 което е чудесно и влиза в евро 5
ИСТИНСКОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕТО ОТ ДВГ!!!
Не борба с боклука, а подобрено изгаряне в двигателя. Точка!
montanar:
Нали се сещаш че тия картинки неищо не значат без доказателствения материал към тях :)
И изпитания проведени от независими експерти.
И елментарна критика от не особен спец по ДВГ ;)
1. Запалването на горивната смес си е запалване - в някой случай се ползва многоточково такова де действително има някакъв ефект - а дали искрата ш е по-голяма с 100% или не това няма никакво значение за самия процес по възпламеняването на ГС
2. Автомобилната свещ най малко не е предвидена за такава искра (каквато се съмнявам че чудокутийката ти изобщо постига) та колко свещи ш прогарят не ми се и мисли.
3. А при дизелите какво оптимизираш бре Батмане?!?!? :D
Общо взето ако разчитаме на баячки каквато се явяваш ти само с чудо кремчето ти ако намажем свеща ефекта ш е същия като от тия ментета. A ако сложим неутрализатор за телефони ш излетим направо ;D
caduceus:
Монти, не се бутай на всяка манджа мерудия че е смешно :) Със Юлиан може да си говорим по темата щото е компетентен, но ти си невежа и лаик и си гледай СНС-то.
И не ми пиши глупости във Фейсбук, така си вкарваш автогол - на годините на сина ми си и не ти отива да се ебаваш с батковците.
А вие дето не сте ходили в казарма момчета, не знаете ли че винаги е вредно да дразните стари пушки с ограничен лимит търпимост??? Не го научавайте по трудния начин!
Бъди здрав - и чети повече, щото няма да обяснявам. Имам си работа.
montanar:
Много лесно ме охарактеризира ;)
Типична грешка за раздуто его ......
А за отговори не аламентарните въпросета ги пропусна - що ли бре шамане?!
Ш ти кажа защо - щото глупостите ти нямат нищо общо с здрава мисъл а са само лъжи и надувки ......
Съжалявам балъците де ти се връзват на глупостите.....
caduceus:
Не ми цапай темата, тролче! Ако нямаш какво да правиш и ти е крив света, удари си таш.ците с две тухли и ще ти мине ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия