Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
Михаил Кузмов:
И кое точно е истинското? Може би лепенката euro 7, или пък данните от теста за димност! Както забеляза nizo, няма подпис, няма печат. Още какво се забелязва в измерени стийности? Няма температура! Димност нули! Айде бе! Защо не ползвате този двигател за пречистване на въздуха? Гълта мръсен градски въздух, гори дизел, изпуска чист планински въздух!
Ами всеки глупак ще си помисли че това мирише на измама! Очевидно датчиците не са вкл. към машината. Останалото манипулирано.
Ако искаш поне малко да повЕрваме представи тест с печат, подпис и всичко останало, като за наблюдателни хора.Ако искаш и като за идиоти!
Ауууу, извинявай! Пак се направих на трол.
Аtos:
Странни сте понякога...мисленето не ни е силна страна уви...
Не си ли давате сметка, че ако документът е фалшификация, който го помества поне ще си направи труда да го изпипа?
Всъщност...я всеки от критикарите да си признае (пред себе си, не във форума) - ако имаше печат и подпис, щеше ли да повярва безрезервно? Безусловно, нали? ХАХАХА ;D
Все-пак, човекът прави нещо, блъска се и споделя резултати, дали е по правилния начин това споделяне (според вас) или не - отделна тема!
Това, че на някой не му харесвала областта, в която са постигнати някакви резултати - ама няма абсолютно никакво значение!
Да, аз лично съм на мнение, че ако посочените резултати са реални, тази разработка е достойна за Нобелова награда!
Но!!! Не съм проверил (дали ме мързи, дали не ми стиска - отделен въпрос), следователно - нямам право на критика!!!
Кой от вас има някакви реални практически резултати и ги е показал?
Ейиии, странен народ сме това - българите, затова вицът за казана ще е актуален векове напред!
caduceus и ти пък не миряса, бе...хем знаеш какви ще са тук отзивите, хем упорито продължаваш да пишеш за разработките си?
Това твоето ако не е психо-мазохизъм, не знам кое е?
ndm:
Ааа, ма вече прекалявате, 24 страници не СЕ е наложило да търкам мнения , ся на 25-та вече трето или четвърто, не знам трябва да иди в забвение. Пишете конструктивно, човек като прочете поста и види, че е оргоноиден да не СЕ чуди да го трие ли , да го редактира ли според правилата. Така хем ний ще сме добре, хем и чичо ще ни потупа по рамото.
ndm, пак пробваш еквилибристика "по ръба", не е желателно/А/
Bat_Vanko:
--- Цитат на: atos в Октомври 30, 2018, 03:20:03 pm ---Кой от вас има някакви реални практически резултати и ги е показал?
--- Край на цитат ---
atos не си прав. В тубата е пълно с показани практически резултати. Не ме карай да цитирам линкове, че целият сървър няма да стигне като пространство. Същият въпрoс можеш да зададеш и на тях:
--- Цитат на: atos в Октомври 30, 2018, 03:20:03 pm ---Не си ли давате сметка, че ако документът (видеото) е фалшификация, който го помества поне ще си направи труда да го изпипа?
--- Край на цитат ---
Аtos:
Да, не съм прав, но от позицията на твоята субективност, нормално е да мислиш така!
Аз обаче съм длъжен да съм обективен, макар и понякога да ме "сърби"...
Резултати в "тубата"? Кой от вас има? Покажи ми ги, дори само няколко?
Говорим за нас - членовете на форума! Да, гледал съм канала на Хипарх - поразителни ефекти, смяташ ли, че са фейк (макар и да нямат още практическо приложение)?
Тук не става дума за анонимен Ю-туб фейкър, Асен е напълно легитимен, канил е и много членове на форума, не си крие нито адреса, нито фирмата, нито дейността!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия