Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (72/85) > >>

caduceus:
 :)
Кузмов, твоите общи приказки не хващат ред. Аз давам факти и реални данни, а това че съм писал в още десетина форума пълни с идиоти не е важно - освен че показва нивото на публиката там. За съжаление, това е положението по тия места - както и тук впрочем, видно от коментарите напоследък.

А излезе инфо за нещо истинско, веднага почват едни масирани приказки по отвлечени теми като теорията на Айнщайн и др. такива, които отвличат вниманието на външните нерегистрирани потребители. Не ви ли прави впечатление този "феномен"?  :)

Аз лично не съм виждал скоро тук 311 /триста и единадесет/ гости, влезли да четат това което пуснах онзи ден за тестовете на камиона в тази тема. Което е добре и говори че още не сте убили форума окончателно, другари дежурни коментатори - компетентни по всичко / и ти си Кузмов, в това число/ ;D

А който трябва, е разбрал за какво иде реч. И не става дума нещо да продавам на някого, защото това е мислене на дребно - нещата опират до радикална промяна и изчистване на вредни емисии не на дадена кола, камион и т.н. отделни единици, а тотално решаване на въпроса в големите градове и мегаполисите. Щото там /както в София също/ не се диша от боклука който излиза от дизелите, а и не само от тях. Решението е глобално, евтино и лесно за прилагане - стига да има кой да чуе.

Ай със здраве!
Троловете са наред да пооплюят, заповядайте  ;D

dmitarp:
Четат за да се посмеят,
Който разбрал, рабрал на другите честито!

Михаил Кузмов:
Надценен съм в твоите очи, "компетентен по всичко"! Не съм. Компетентен съм само в това което разбирам и го правя!

Аtos:

--- Цитат на: caduceus в Октомври 30, 2018, 09:07:12 am ---А излезе инфо за нещо истинско, веднага почват едни масирани приказки по отвлечени теми като теорията на Айнщайн и др. такива, които отвличат вниманието на външните нерегистрирани потребители. Не ви ли прави впечатление този "феномен"?  :)

--- Край на цитат ---

И ти ли...Бруте... :D
Влязохме пак в конспирацията...да, Кадуцеус, петролните картели ми плащат да развивам масирани кампании по отвлечени теми, успоредно със всяка постната ценна информация. Как мислиш - откъде иначе ще си позволя да живея толкова "на широко"? ;D ;D ;D

Bat_Vanko:

--- Цитат на: caduceus в Октомври 30, 2018, 09:07:12 am --- :)
Кузмов, твоите общи приказки не хващат ред. Аз давам факти и реални данни, а това че съм писал в още десетина форума пълни с идиоти не е важно - освен че показва нивото на публиката там. За съжаление, това е положението по тия места - както и тук впрочем, видно от коментарите напоследък.

--- Край на цитат ---
Драги ми caduceus, ако искаш наистина твоите думи да хванат дикиш да го беше подписал тоя пусти Станев, че той горкият явно го е срам да постави подпис под всичките изписани глупости. Така и така никой не го познава, бял ли черен ли е, няма как и ние да разберем негов ли е подписа или не. Но поне вид на официален документ ще има.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия