Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (54/85) > >>

icrow:
 Българина не вярва, докато не пипне!  ;D И да се представят статистики пак ще има някой да каже, че това може да си го напише всеки! Това, че връща парите ако не си доволен, би трябвало да ни навежда на мисълта, че все пак има нещо. И пак ще се повторя! Преместете темата в правилния раздел, за да спиме спокойно! :)

Петър:
Без да ставам адвокат на caduceus, мисля че човека не трябва да се гони от форума. Трябва да кажа, че и на мен ми беше обещал джаджа за експерименти и не ми я прати, но човека е един от малкото дали много на форума - най-вече с нестандартното си мислене, идеи и експерименти. Лично мое мнение.

ПП: Доколкото си спомням спря да споделя подробности от експериментите си когато видял фирма да предлага негови идеи на пазара.

caduceus:

--- Цитат на: altium в Юли 04, 2012, 06:07:15 pm ---@Caduceus, аз направих темата ти важна и се застъпвах за теб всички пъти, в които колегите не те харесваха, защото произведенията ти са с недоказан ефект.

С теб също се бяхме уговорили да ми дадеш (лично на мен) за 2 месеца твой продукт, за да го тествам, след което да ти го върна и да споделя/документирам резултатите. Щях да ги документирам много точно - с видео за показания от ламба сонда, разход на гориво, температури, аванси и т.н. - един колега от форума си е правил интерфейс, който чете параметрите на ЕКУ-то и показва дори разход на гориво.

Говорихме за 1 или 2 броя, за да са по-точни резултатите от измерванията, много добре си спомняш. И ти каза "няма проблем, обади се и ще ти го дам". Обаче като чета горния пост се оказва, че съм те рекетирал, така ли? Едва наскоро колегите започнаха да ти правят забележка, че ползваш форума за рекламна цел. А колко години го ползва за тази цел, спомняш ли си? През което време много пъти те канихме да представиш резултати от измервания на стенд (защото там е най-точно и най-коректно всичко).

Значи уговаряме се едно, а вършим друго, каква е причината да се отмяташ като мокра дъска ако мога да знам? А и за толкова време точно аз бях основния ти защитник пред колегите. Много не харесвам такова поведение, имай го предвид!

Все още искам да проверим работоспособността на продуктите ти, за да се покаже пред хората веднъж завинаги дали работят или не. За целта предлагам да тестваме твое устройство, което монтираш лично ти, на произволен, избран от теб автомобил и да документираме всичко с видео и конкретни измервания. Готов ли си да си спазиш обещанието?

--- Край на цитат ---

Аз обещанието си ще го спазя и ще ви дам една бройка, но се издразних от това че питате колегите зад гърба ми дали съм мошеник и как еди кой си ме бил надушил щото той имал усет за такова хора и т.н. ПРОСТОТИИ. Айде отречи, Краси! Вие имате достъп до личните съобщения и всеки от тримата админи може да провери кой какви глрупости е писал и до кого. И после да не се прави на ощипана мома.

Който ме е питал, съм му казал дори подробности и как да си направи каквото го интересува - например на колегата Миро13 му разкрих цялата технология за производство на свръхобеднени водно-горивни смеси - това че той не успя да го направи си е негов проблем /на Петър не съм пратил излъчвател от стария модел както обещах, защото се скапа техниката - сори/. На колегата icrow съм казал подробности за пасивните излъчватели, които никой не знае и са тайна на производителя - просто ме попита. Има и още, но не ми се изброява. Трябва да си или тотален идиот, или безсребърник, за да го направиш - нали така? Кое от двете е според вас, скъпи админи?
Аз така или иначе едва ли ще пиша повече във форума - въпреки че имам какво да кажа по два-три проекта, които се развиха в последните три месеца. Плюс това са важни. Ама защо да го правя?
Изкарайте ме мошеник като Гого55 и да приключваме. Между другото, някой да е направил нещо като него и да кара с 50 % вода? Ама сме силни по приказките

mzk:
caduceus, то и Капанадзе си прави сам тока и не плаща на енергото, както и Gogo55 си кара с 50% вода, но май са си само те.

Моля те не защитавай последния, защото той има наистина гнусни постъпки и мошеничества спрямо сериозно болни.

caduceus:
Уточнихме нещата с админите и гюрюлтията приключи. Топката до ден-два ще е вече в тяхното поле  :)
Поздрави - и благодаря на всички колеги, които се изказаха положително

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия