Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
caduceus:
--- Цитат на: brevis в Юни 01, 2012, 01:10:21 pm ---А софтуерното спиране на данните от ламбда сондата е наложително тогава, когато стане вече прекалено мудна или се получи т.н. забиване-застава в положение, което сигнализира без промяна за бедна или за богата смес. Режима се отменя, когато се отстрани повредата /сондата/.
--- Край на цитат ---
Проблемът е, че май някои и при нормална сонда го правят. Защо - не е ясно.
Относно връзката на ефекта с добрата работа на бензиновата ламбда при газови инжекциони, практиката го доказа. Просто кислородът е малко в изходящите газове при всички оргонизирани горива, поради доброто им изгаряне. При карбуратори без допълнителна настройка или обикновени дизелови помпи, остава само незначителния по величина ефект от по-лекото натискане на педала.
Днес чрез принципно нова система стигнах пак до 5,4/100 /нормално за подобна неъпгрейдвана кола е около и над 7/, дори с около 6% градско в кюпа. Колата върви мн. добре и моторът почти не се чува. Комбинирал съм мощен пасивен оргонен излъчвател с размер на кибритена кутийка, залепен директно на блока на ДВГ, със малък проточен оптимизатор от ново поколение /размери 7/5/3 см, тежък само 130 грама и издържлив до 150% - става за монтаж и при мотора :)/ Тестовете продължават. До четири-пет месеца се надявам тази серия да е готова за пазара, сега решавам проблеми с температурноустойчиви кутии за излъчвателя - всичко достъпно е от полистирол и при 80 градуса омеква. Плюс други занимавки като проект за субсидиране на масовото производство, щанци, матрици и т.н.
Новите оптимизатори пък от старата серия са вече усилени и имат лека външна разлика със първия модел единствено в пластините. Като представяне са с 2-3% икономия по-ефективни
Поздрави
icrow:
А, тъй като много хора твърдят, че оргона гори, дали просто не изгаря той с останалия кислород а не горивото да изгаря по пълноценно?
mi68:
Оргонът е мюонно неутрино. Ако се разруши до електронно неутрино освобождава енергия т.е гори в плазмата. Ако има съществено изменение на теглото на автомобила то гравитацията помага на горенето. Но явно практически теглото на автомобила не се мери и неможе да се твърди със сигурност.
П.П. Оргонът може да трасмутира кислорода до азот и отдели водород. Температурата може да е по-ниска но концетрацията е по-висока, термодинамичното КПД е завишено. Двигателя става "изтребител" без да пече. При анализ на изходящите газове, температура, гравитация, се констатира какъв процес настъпва. Понижението на кислорода, с повишено съдържание на азот (азотни окиси) говори за трасмутация. Зависи какво е отцелено.
Брадатия:
И аз я следя от няколко месеца тази тема, защото чаках повече отзиви за метана. То и сега си е изгоден за гориво, но при пробега който правя може устройството да се изплати за половин година максимум. По принцип разхода си е функция на тежестта на крака на водача, защото аз съм засичал разход в градски условия от 5,5 до 6,5 кг., а на извънградско от 4,2 до към 5,3 кг. Затова едни тестове в институтска база биха дали реални параметри на действието и според мен с някаква мобилна апаратура монтирана на автомобила и замервана по време на движение със съответните записи и анализи после.
Колегата Кадуцеус незнам с коя катедра в Русе е разговарял, може би с ДВГ, но според мен трябва да се проведе разговор с катедра "Автомобили". Мога да съдействам там, защото имам състуденти и други познати в ръководството на катедрата и факултета. Но със сигурност няма да направят нищо без да имат някаква изгода от това, поне финансова.
caduceus:
Брадатия
Ще ти пиша на лични утре, за да не занимаваме колегите с тия подробности
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия