Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
caduceus:
Ако не си свързал два или повече магнита с медната ламарина, ОК. Ще служи за излъчвател, но иначе става нещо като късо и се губи ефекта. При един няма проблеми. Относно ал. ламарина - зависи от формата и има ли органично вещество отзад, иначе си минава полето.
Поздрави
lubitel-art:
Сещам се за един проблем който ще сваля ефективността при някои двигатели.
При моя дизел след дълго каране става фурна под капака, тези магнити особенно ако са близо до двигателя предполагам ще им се намали осезаемо действието.
До какви температури горе-долу е добре да стоят магнитите. Ако е над някаква температура в двиг. отсек не е ли по-добре да се монтират извън него ?
donhuann:
Точно така е , моите отслабнаха значително и сега съм сложил други под купето, ефекта е даже по -добър. Аз карам на газ, сега съм сложил магнитите на течната фаза но ефекта е същия, дори мога да кажа че колата върви още по добре, след няколко дни ще дам разход. ;) ;) ;)
caduceus:
Точно затова, а и поради още две-три причини оптимизаторът К1 е със 6 мм дебел полипропиленов кожух. Така няма подобни проблеми
Поздрави
vitan:
--- Цитат на: caduceus в Юли 05, 2011, 08:45:41 pm ---... К1 е със 6 мм дебел полипропиленов кожух. Така няма подобни проблеми
--- Край на цитат ---
За по-дълги разстояния със/без кожух, ако има магнити... не ги виждам при двигателя. Температурата ще е същата, ако няма активно охлаждане.
Така мисля, па вие пишете каквото си искате. Пак казвам, ако има магнити (а не кристали).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия