Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Мощен електровелосипед ~2kW /максимално евтин, достъпен и ефективен проект/
Seeker:
Тук изпадам в ненужна полемика. Много преди да има процесори, специализирани схеми и програмно осигуряване, синхронните двигатели са се въртяли и са били използвани за подобни нужди. Света не почва от измислянето на DSP и прочее специализирани схеми. Имало го е даже преди голия таймер и тригерите.
Странно защо много специалисти решават, че технологията на света почва от тях, и преди тях е била само каменната ера. Особенно специалисти в информационните технологии.
Конкретната схема има да се развива още много, с датчици за потребена мощност от колелата и много други параметри, но е добра основа за експерименти и развитие, а не юзърско-леймърско крайно изделие.
Разбирането на процесите при преобразуване на енергията е гаранция за добра схема за управление.
batefori:
Ето едно елегантно решение, което мисля си ще легне доста тънко! Даже с по мощно двигателче от това, което е използвано и волтаж 36v , ще се получи нещо като еквивалент на тристепенна скоростна кутия. Поне на равно място де. Само дето не мога да се сетя какви ще да са тия контакти, дето да издържат на такъв ток без да нагарят. Някъде към последните странички човека и схемичка се е опитал да пипне. Нещо с превода трудно се справям. Добре че има снимчици прилично количество :-)
batefori:
Опсссс, пропуснах линкчето http://www.instructables.com/id/How-to-build-an-electric-bike-for-less-than-100/
Радeв:
Супер, ама не е добра идея да се махат педалите .... като свършат акумулаторите трябва да буташ .... На мен ми се е случвало някой от колегите да ми е изтоштил батериите през нощтта и 1/2 от пътя карах на педали... а това са 25км :)
batefori:
Ако ти допада идеята колега, сподели впечатления и предполагаеми плюсове и минуси. То докато на се направи и да се изпробва, няма как да стане ясно де. Аз сега се оглеждам за евтино моторче поне 1,5 кW.. Нещо като онова от кита на ,,Циклон" Размишлявам и върху възможноста, вместо със примерно 4 акута по 12v , да се използват 8 по 6v. Върху един текстолитов пръстен, с достатъчно дебели стени, мисля да направя канали и да вградя метални клейми. Да се получи клейморед. Идеята ми е както радиоточките се усилват и намалят, да се получи самия механизъм. Значи 8 работни позиции през 6 v. във възходящ ред и една (първата) изключено. Това ще ми даде възможност да си подавам ,,газ'' все едно си карам мотор. Ако изнамеря някакви механични маслени контактори, би могло и друго яче да се спретне. Ако не с 8 бр акута, то поне с 4 по 12. Сега има и един друг проблем при това изпълнение обаче... Първия акумолатор ще се разрежда яко всеки път. И втория и третия също... Ще ги съсипя за отрицателно време. И тука вече евтиното стана скъпо!! Другия възможен вариант си остава един по здравичък реостат. Тука компромиса ще е за сметка на пробега. Проблема със загряването на реостата също ще трябва да се решава. Но ми се върти и нещо друго в главата. Някога имах една елементарна цветомузика. Състоеше се от няколко теристора и един потенциометър. Като усилех потенциометъра, лампите мигаха по интензивно. Като го намаля, през по голям интервал. Докато четох това http://mazeto.net/index.php/topic,6115.0.html , си мислех, че ако могат да се разреждат импулсите и да ги учестявам (подобно на някогашната ми цветомузика), ефекта ще е двуяк. Хем ще се пести енергия, хем ще може да се контролира скороста. Уфффф, колко не съм си доучил....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия