Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Теориите на г-на Михова за Свободна енергия и Хидро-Гравитация
gkmihov:
Свободна енергия – въпроси с кратки отговори.
Въпрос.
Кой е енергоизточникът , който използува Н.Тесла?
Кратък отговор:
Цялото пространство е изпълнено с безброй квантови енергийни потоци / светлини, гравитационни, магнитни и пр./ Енергий на тези енергийни потоци, или на част от тях използува, като превръща в електрческа енергия, енергията, която носят те. По този начин той използува най – мощният естестнен енергоизточник във всемира – наличните квантови енергийни потоци/полета/ , които изпълват пространството и енергията им е валице във всяка точка от необятното пространство.
Впрос:
Кой е естественият източник на енергия, на базата на който предлагам директната гравитационна енергетика?
Кратък отговор:
Гравитационното излъчване от земята и др. небесни , формиращо гровитационните им полета.
Въпрос:
Защо това до което е достигнал Тесла е по значимо от това, което предлагам аз?
Кратък отговор:
Директните гравитационни двигатели, които предлагам не могат да рабонят без опора. Не могат да работят в космически кораб на орбита. Двигателят на Тесла може.
Повечено от вариантите на директни гравитационни двигтели до които достигнах са с големи, мнаго големи маси. Двигателят на Тесла е с малка маса, което го прави пригоден да се използува навсякъде.
Ctah:
Браво!
Чак сега разбрах защо съм на Земята
Ами то имало някаква гравитация и безмасово неутрино :D
EDM electronics:
Трудно е да се сдържи човек, колкото и да му се иска.
Виждам, тук колегата mi68 има достойна конкуренция и заместване. В дългогодишно очакване съм на принципни схеми, ноооооо аз съм търпелив. :D
Колега Ctah, странно ми се вижда да не си чувал за безмасово неутрино, учудващо? - то направо е фотонно неутрино, неее - кварково неутрино ;D.
Аз в момента работя над другия вид неутрино - "масовото неутрино"! - аз го открих ;D ;D
Разяснявам го като понятие: масово присъствие и концетрация на неутрино, което обече има и маса за разлика от безмасовото неутрино на колегата mi68.
Измислил съм и директно преобразуване, но схема ще пусна, след като сканирам в някоя книжарница - само там в книжарниците имат скенер за неутрино. ;D
Успех в практиката!
doctora:
Такова животно - структурна форма на материята без материално съдържимо няма. В групата на "шаро" тоест структурните форми на материята се включват неутриното и гравитоните и човека и метагалактиката и т.н. Масата е измерение на материята така, че безмасово неутрино и други такива измислици и недомислици на съвременната физика няма, никога не е имало и никога няма да има.
mzk:
Моля модератора да отделя всички коментари на gkmihov в една отделена само за него тема! gkmihov както стана ясно е на възраст, но освен това я кара по лесния начин и вместо да се опитва да дискутира нещо, просто пейства негови стари коментари - в различни теми, в различни раздели. Според мен това е себично и неуважително към останалите участници във форума.
ПС: същото би трябвало да важи и за други участници с подобен подход към форума. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия