Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Теориите на г-на Михова за Свободна енергия и Хидро-Гравитация
Радико:
Господин Михов
Думите и понятията имат значение такова каквото са им отредили хората в определен момент от вечността и на определено място от безкрая.
В края на 13 бактун "според маите" в прашинката от безкрая наречена България, във форума наречен "Мазето" както и във всички подобни форуми по света със понятието свободна енергия се наричат всички евентуални енергийни източници които не са или не могат да бъдат заграбени от световните монополи. Несвободна енергия е онази която за да ползваш е необходимо да платиш акциз.
съжалявам, че това са понятия доста отдалечени от научната поезия в душата ви, но това е реалността.
Maistora52:
Друг, също толкова интимен момент от естеството на Свободната Енергия е фактът, че тя, съществувайки под най-различни форми, множество от които все още въобще непознати на Човека, могат да бъдат използвани за да вършат работа. Големият проблем не е в това как я наричаме тази Енергия - Свободна, или Налична, или Гравитационна, или Радиантна, Оргонна, Пранична и пр... а в създаването на подходящи за употребата й УСТРОЙСТВА. Това е Големият Въпрос г-н Михов! Чрез какво ще я употребим? - а не дали тя е "консервативна", "консервирана" или "константна" или "не такава" (както например Вие бихте се "заорали" в словоблудства).
Така че - Форумът ни е основно ориентиран към УСТРОЙСТВАТА, а не в дефинирането на естеството на някоя от формите на Енергията.
Поздрави!
gkmihov:
На кратко за предимствота на гравитационното поле на земята, като естествен открит източник на енергия в светлината на ОТБСВ.
Съгласно общата теория за базовата същност на Вечността / Бог за вярващите и Природа за атеистите/ естествените източници на енергия, които ползува човек за добив на енергия биват открити и зактрити
Открити са тези, при които движението е отворено и те могат да се ползуват дирекно от двигателите, предназначени за използуването им за добив на енергия. Такива са: вятърът, светлината, гравитацията,
Закрити са тези, при които двиежжението е затворено в структурите на материята и са необхоодими процеси и техника за превръщане на движението от затворено в открито за да могат да се използуват.Такива са: дървото, въглищата, петрола,природния газ, атома, които без добив, транспорт, преработка не могат да се използуват.
Основните фактори, които определят предимството на даден естествен източник на енергия за добив на полезна енергия за хората, на кратко са:
- Количеството енергия, която има източникът. Колкото количество енерегия, която съдържа е по толямо, толкава и значимостта му е по голяма.
- Разходите в труд и средства. Колкото те са по малки, при използуването му, толкова значимостта му за хората е по голяма.
- Безопасност за човека и природата. Колкото тя е по малка толкова значимостта на източникът на енергия е по голяма.
На базата на тези три фактора: голям енергиен запас, малки разходи и липса на опасност за човека и прриродата, предимствата на гравитационното поле, като етествен източник на енергия , на кратко са:
- Изпълва изцяло пространството около земята и като обем и количество енерегия, която има няма равен на селбе си друг естествен източник на енергия.
- Директният достъп до него с директните гравитационни двигатели с които се осигурява неограничен добив на енергия във всяка точка от земята, на суша и вода осигурява максимален, непознат до сега добив на енергия, при минимални разходи на труд и средства.
- Безопасно е използуването му за хората и природата. Това го прави генерален алтернативен източник на енергия, какъвто днес навред се дири, за да се решат глобалнинте проблеми от енергетиката и другите човешки дейности, които заплашват съществуването на човека и природата на зимята..
С каво отворих вратата на дирекната гравитационна енергетика в 1960г. и с какво от тогава до сега, въпреки заблудата, че гравитационното поле е консервативно все повече и повече се отваря?
В 1960г., с прости изчисления и опити я отворих с откритието „Наличие на условия¸ при които гравитационното поле не е конселвативно” и с първите обективни решения за директни гравитационни двигатели.
В периода от 1960- 2012г. сам срещу всичики учени и лаици в блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно , при забрани да пиша и триене на това, което пиша и публикувам и обиди от „непогрешими” специалисти и лаици все повече и повече отварям тази врата към директният достъп до гравитационната енерегия за който още в 1960г. направих моята втора прогноза,че въпреки всичики трудности, вратите за тази енергетика ще се отворят широко след мен и човечеството ще реализира своята хилядолетна мечта да създаде „вечен двигател”, какъвто е невъзможен, но интуитивно го вижда в лицето на дгд-ли.
Броят на хората да създават „вечен двигател” никога не е преставал и намя да престане, докато не се разбере, че дгд-ли не са вечен двигател, а двигатели, които могат, при съответна подръжда и условия, както водното колело на платформа на една голяма река мое да работят непрекъснато хиляди години, докато реката съществува.
Моята първа прогноза от 1960г. на базата на природата на човека, инергността на мисленето му, егото му, чувството му
на знещ и непогрешим, както на базата на историческия опит, която вече се изпълни повече от 99% е : Докато съм жив моите резултати, открития¸изобретения няма да бъдат проверен, както резултатите на Коперник и Галиелей не са проверявани докато те са биле живи и далго време след това са биле само еретици и нищо повече в съзнанието на властниците и лаиците с чувство за непогрешмост.
Човек получава инфирмация чрез сетивата си, но вижда и възприема истината с мозъка си, защото получената ,чрез сетивата му информация маже да го заблуди. Слънцето и луната, които ежедневно ги виждаме с очите си, не са толкова големи, колкото ги виждаме. Без вклюмване на мозъка ни не може да имаме представа за тяхната реална големина.
Когато хората са в заблуда те гледат, но не виждат истината, слушат, но не я чуват. На тази база, в заблуда, че гравитационното поле е консервативно , итъкнати учени с заслуги към науката и авторитет при моите участия в научни форуми , които виждаха с очите си, че обемите и теграта на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса са различни на безконечни вериги, при падане и изидгане, но с доминанта в съзнанието си , че гравитационното поле е консервативно, не виждаха гравитационното поле, като естестев източник на енергия и ми задаваха въпроса: Къде е имточникът на енергия?
Не виждаха гравитационното поле, като естествен източник на енергия, без който не могат да се движат по земята, пеш и с превозно средство и със съмолат около нея.
На базата на информацията, която публикувах до сега в българският форум за алтернативна енергия читателите му пидяха , какво представлява една система с гравитационно боснован променлив обем и маса и направиха чертежи на такава, каквито аз , като лаик не мога да направя и като човек без нужната компютърна грамотност не мога да публикувам.
Остава им да анализират това, което начертаха, за да могат да разберат на какво трябва да отговарят тези системи за да може с тях да се реализират дгд-ли. Не се съмнявам, че някай от тях,ще направят тези анализи, които аз наяхравих в 1960г. и ще осъществят своята мечта да реализират „вечен двигател”, които в сщност ще бъде дгд-л.
mi68:
Здравей gkmihov,
Гравитацията е енергията на бъдещето.
Може да бъде използвана по два начина:
-дирекно-чрез маса на материално тяло
-индирекно-чрез безмасово неутрино.
Примерно усилията съм насочил към управление на неутриното или ток на разместване във вълновата част на електрическа верига. В края на краищата енергията идва от гравитацията. Предимството на метода е евтинджоса и електрическият ток лесно се трасформира в какво ти душа поиска.
Дирекното преобразуване ми се вижда трудно, няма как начертай нещо и го сканирай в някоя книжарнища, да го видим и от идеен проект да преминем на работен проект!
doctora:
Ей богу не мога да не изръкопляскам вътрешно с ръце на Учителя. Създателя на едно дете най-добре може да го защити ... Говорил съм с дъщерята на Доктор Михов и съм напълно съгласен с нея, че трудно думите му могат да бъдат казани по по-точен начин. Това което добавям аз е моята гледна точка за Новата научна парадигма. Моя поглед е по-несъвършен от този на Учителя, но той погледът ми Ви дава добър шанс за разбиране, защото докато Доктор Михов е изцяло на страната на Новата научна парадигма аз все още с единия си крак съм в Старата научна парадигма, а с другия си крак съм в Новата научна парадигма. Моите думи все пак ще раздвижват енергийната бариера във вас, но не толкова мощно като Доктора и това ви дава шанс по лесно да направите прехода между двете нива на съзнание и осъзнаване. Ако щете вярвайте. Ако щете недейте. И така ...: 4. ДВИЖЕНИЕТО: а. Синоними: светия дух, силата, силате на силите, активната страна на вечността, активната страна на безкрайността, ръката на бога, белият гълъб, стрелката, вектора, силата на подреждането, силата на нареждането, силата на преместването, силата на наместването, янът, действието, единия дракон от двата дракона правещи света, маниту, пътя, софтуера на вечността /странен софтуер правещ и хардуера, но това са други теми/, едната съставляваща на акробатът на Карлос Кастанеда/Дон Хуан - всъщност акробатът на тези древни виждащи е нито повече нито по-малко от двата български дракона кодиране в жреческите жезли на древните виждащи колобри или за по-лесно разбиране на нас простосмъртните това е суровачката българска и още акробатът е символизиран на едно от янът и инът на "китайците" ... б. какво е движението: синонимите го определят почти напълно: движението е това което ще ни изкара очите, но ние не ще го видима, защото то е неотделимо от материята и все пак то е едното от пръстчетата от трипръстата ръка на господабога, движението е единственото и неподражаемо действие, движението е винаги насочено в една посока и тя е от материята към пространството во веки и воистина най-малкото действие може да премести/преодолее най-голямото противодействие и това е благодарение на фактът че пространството не позволява материята да има опора в него ... в. графични и числови знаци за движението: пътя, скоростта, времето, ускорението, стрелката права и обърната във нептуновия и посейдонов тризъбец, най-дългия бранш на древните дивергентни тройни свещници / един от тях е бил показан на Пърсивал заедно с трите чаши които са граала на живота и познанието, но той горкия бидейки символ на неукоста на древните християни нищичко не е разбрал ... амин за което ... не бъдете и вие като него .../, най-дългия бранш на жреческите жезли, средния елемент от тривърхия връх на българската суровачка, средния елемент от " вилата на дявола" /само като го изричам това и чувствувам отвращение към древните християнски недоучки предали знанието на светлината и духа, но това е бъдещата битка на хората за Новата научна парадигма / , обърнатата стрелка в знака на Дуло/Юви, движените е много по-определящо за енергията отколкото материята, както и да го погледнеш едно движение/път то винаги е различно от различните гледни точки в пространството и е смешно да се казва, а и тъжно, че има абсолютно движение ... г. Какво не позволява движението: не позволява структура и структури във покой, не позволява да има вечна структура и за това то непрекъснато ни подменя и изменя при това без да се усетим, то непрекъснато пренаписва книгата на вселената и на структурните форми, не позволява да се строи и разрушава тоест да се подреждат елементите на Пъзела без да има контакт тоест сблъсък между тях, не позволява да има вечна структурна форма включително и вечен двигател, не позволява наличието на безсмъртен човек и малоумни са тези които са убивали за да бъдат боготворени и ада е техния път ... д. Движението предопределя амина=сблъсъка и двата пътя правещи единия път на всичко във вечността. Двата пътя са пътя на Еволюцията и Деволюцията и те воистина са безкрайни. Винаги съм се чудил как се става молекула и атом и има ли живот в тях и отговора беше неочакван. Битката да бъдеш съзнателно същество е битка на живот и на смърт в никакъв случай траеща 4 милиарда години само, но и обратната страна на монетата се добива с пот на челото и е много по-лесно да се сринеш от колкото да се въздигнеш и не случайно сложните структурни форми са много по-малко от сложните. Всяко наше действие, а и действието на всичко във вечността предопределя по кой път ще тръгнем и мислите бидейки също действия предопределят нашите пътища. А сега ми кажете това религия ли е, може би безсмислица и недомислица или физика ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия