Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Теориите на г-на Михова за Свободна енергия и Хидро-Гравитация

<< < (10/24) > >>

jhonjhon:
Това е ясно, но какво можеш да кажеш за системите във вакуум. При тях не действа архимедовата сила. По какъв начин тогава ще се получи разлика в теглото?

gkmihov:
  Какво трябва да разберат тези, които на базата на гравитационнато енергийно поле/ на граавитациония вятър/ изобретяват  гравитационни двигатели, които да работят непрекъното, неограничено време и които неправилно наричат вечен двигател, какъвто вечното движение не допуща?
  Трябва да разберат, че както както не могат да създадат двигантели на базата на водните и въздушни енергийни потоци, без да се съобразят с механизма на силовото им въздействие, пропорциовален на напречното сечение на телата и неговата форма, така не могат да създадат и гравитационето „вечен” двигател, без да се съобразят, че гравитационното силово въздействие зависи от масата на телата и не зависи от формата и големината им.
  Съобразявайки се с този механизъм на силово въздействие при гравитацията аз в 1960г. успях да стигна до моето откритие „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и до дгд-ли, които не са вечен двигател.
  Защо в интернет не публекувам чертежи, схеми, стимки и др. нагледни материали,  което, при моята компютърна неграмотност, сстоаяние на комютъра ми, съставен от стари, излезли от употреба части, пълен с забрани да публекувам в разни форуми и „троянски коне”, а пиша само текст с правописни грешки и кратки формули и изчисления?
  Не мога да публикувам нагледни материяли в интернет просто защото незная и не не мога с моя компютър да го направя, без допълнителни разходи със значимо отрожение на наличните ми доходи.
  Публикувам  тестовете си с правописни грешки, защото докато се опитвам да ги корегирам написания текст, на базата на това, което мой доброжелатеили са ми вкарали, като троянски кон в компинъра ми за миг изчезва и трябва отново за зопчвам да го пиша и да бързам да бързам да го публикувам, преди да е изчезнало.
  Колкото, на моята доста прилична възраст, да съм си запазил определена стабилност на нервната система, при нормална реалност, за текст, които са достатъчни десетина минути да се напише и изпрати по интернет  губя часове дапродолявам бариери в компютъра, това също се отразява несамо на провописа,но на самия стил на писане и яснота на необходимите обяснения.
ВЪПРОСИ С КРАТКИ ОТГОВОРИ С ЕЗИКА НАЧИСЛАТА
Въпрос72:
Каква постоянна и неизчерпаема работна гравитационна сила „F” ни осигуряват 2 и 2000броя системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, при директните дгд-ли с максимално тегло, при падане 12000н. и минимално тголо 10000н. и каква  работа „А” извършва тази сила при изминат път 20м. и 20000м.?
Кратък отговор:
  При два броя:
   F = 12000н. – 10000н. = 2000н.
   А = 2000н.20м. = 40000j
 При 2000броя:
   F = 1000.2000н = 2000000н.
   А = 2000000н.20000м. = 40 000 000 000j = 40Gj
Въпрос73:
  Каква мощност „W” ни осигурява постоянна, неизчерпаема работна гравитационна сила, при дгд-ли  F = 2Мн, при скрост  V = 20м/с ?
Кратък отговор:
W = 2Мн.20м/с = 20Мвт.

Радико:
Гн. Михов
Изчисленията ви прескачат границата на фантазията. Пропускате много основни неща при изчисленията си, като граничната скорост на  свободно падащите тела във флуиди. По спомени, в атмосферата под 8000 м. тя е 230 км. в час или около 63 м/сек. Под вода тази скорост е много под използваните в примера ви 20 м/сек. Скорост от 72 км/час на падащо тяло под вода е абсолютно непостижима.
Не смятате ли, че такива "куци" изчисления подкопават доверието в достоверността на изложената идея. Струва ми се по разумно да намалите темпото и да изчакате отзивите на експериментаторите.   

jhonjhon:
Въпрос 73 (зададен за трети път):

Какви са тези гравитационни системи за работа на суша и във вакуум?

gkmihov:
Отговор.
На фигурата на кръстачкат, която сте начертали не е отразена истивата, която гарантира работещ дгд-л.  Прилича на двигателите на Ст.Маринов с които той не достига до положителен резултат.
 На фигурата с безконечната верига истината, която гарантира работещ дгд-л  е отразена с конкретните числа за теглата получени, при реалени  опит, на базата на които са направени и съответните изчисления.
  При опити за се реализират рабонещи дгд-ли , на показаните фигури е необходимо да се знаят някой подробности, както за системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, така и по отношение ва техническите решения на останалите детайли на двигателите. Без тези подробности, нищожна е вероятността да се получи положителен резултат, което показват и двата безуспешните опити на СТ.Маринов.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия