Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Суха клетка Home made прави само пяна
mart:
Здравейте,
нов съм в форума това ми е първата тема. Преди месеци с един решихме да се захванем да си направим такава клетка и съответно да я монтираме в автомобилите си с цел икономия на гориво. Навсякъде чета, че от тези клетки има ефект дори намерих фирми в България, който предлагат такива клетки срещу съответната сума. Но не видяхме смисъл при положение че имаме сички налични инструменти и машини да си я купиме и решихме да си я направим. Изчетохме доста направихме клетка монтирахме обаче изкарва само пяна като я пуснем за отрицателно време пълни казанчето с пяна и ако то е затворено тръгва и по маркучите. Интересуваме можете ли да ми дадете съвет как мога да отстраня този дефект и тя да започне да функционира нормално. Мога да ви дам точни размери на ламелите разположение на отворите на ламелите апсолютно всичко ако ви интересуват и би помогнало. Благодаря ви предварително.
Поздрави
пламгаз:
Здрасти, като най-напред пиши какъв е луфта м/у ламелите; брои ламели; концентрация на електролита; колко ампера харчи и от къде си, защото сигурно ще се наложи да метна едно око на системата. Дано си от софийско.
mart:
Луфта е 2мм. Клетката е от 14 клетки + среден извод (две по седем клетки паралел ) електролита е с гъстота 1,1. Ток между 15-20 ампера.
Поздрави
П.П. От София квартал Люлин.
пламгаз:
Ако можеш утре около16-17ч. да минеш од Бумакс за бърза консултация (безплатна разбира се) Ще е чудесно. Надявам се да ти помогна. Ако не можеш Ще го направим друг ден, защото по късно съм на бал. Чоа за сега.
electro:
Добре е да сложиш снимки, за да видим за какво говориш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия