Автор Тема: Еликсирът на безсмъртието и младостта  (Прочетена 264474 пъти)

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 611
 • Z - Оркестър Вагнер
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #480 -: Април 26, 2024, 10:50:28 am »
ТавариШЧ  :), ти да не си на халюциногенни гъби, да не си в състояние на бед трип?  :D

Неактивен miromad

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 466
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #481 -: Април 26, 2024, 09:54:57 pm »
По здравната тема нататък:
За пречистването на черния дроб ако има интерес, ще представя изпитана методика, която дава резултат до часове и то видим - камъните от жлъчката и черния дроб ги виждаш с очите си след часове вън от тялото ти.

Практикувам и методика - от проста по-проста, от евтина - най-евтина, за абцолютно здрави зъби, да не ти се налага никога да ходиш на зъболекар, без никакъв зъбен камък и без никаква плака по зъбите, без никакъв неприятен мирис от устата, т.к. няма бактерии. Никога няма кариес. Дори има случай на лекуване на кариес - дупката причинена от бактериалната инфекция се самовъзстановява. Лекува и на 100 % парадонтоза, ако си я докарал до там.  :D
Има интерес! Давай ги и двете методики, щом са изпитани и работят!

Неактивен Номак

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 402
 • Пол: Мъж
 • Благороден!шаман!крадец на свободна енергия!
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #482 -: Април 27, 2024, 07:09:34 pm »
ТавариШЧ  :), ти да не си на халюциногенни гъби, да не си в състояние на бед трип?  :D
Извинявай г.н електроника,на мен ли говорите?

Неактивен epwpixieq-1

 • Сериозен Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ****
 • Публикации: 1 930
 • Пол: Мъж
 • e^(π*ι)+1=0
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #483 -: Април 28, 2024, 11:33:50 am »
Вируси,бактерии,микроби виреят в "долната земя" но на високо не се размножават вероятно поради ниската концентрация на кислород,от което следва че е добре човек да катери върхове като Еверест за да се отърве от долните същества/паразити в тялото си ...от което пък би следвало крепко здраве и дълголетие .
Номак, няма как да се "отървете" от вируси, бактерии и микроби, те са част от вашето тяло, даже много по-голяма част когато се отчете броят им ( имате 10 трилиона човешки клетки, 90 трилиона всякакви други микробиологични келетки и над 1 квадрилион вируси: https://www.youtube.com/watch?v=cO2nGHq40Xc&t=831s за тези на които им е интерсно и разбират )  и без тях, всяко гръбначно би умряло за няколко часа, което важи и за всеки друг макроорганизъм на на земята. Всеки живот е симбиоза между клектите на макро и микро организмите. 

Симбиозата на тези микрооганизми в нашата вътрешна флора, ни прави (еволюира в) организма който ние наричаме човек. Сега когато концентрацията на токсичкни изходни флуиди от определни микроорганизми нарастне (при масовото нарастване на тези организми), тогава се появяват тъй наречени болестни процеси (произлизащи отвътре в организма). Тези нараствания завсият силно от това  което човек ( а и всеки друг организъм) приема като храна. Тоест храната трябва да се приема така че да се подпомагат полезните микроорганизми в човешката флора и да се ограничава храната на тези микроорганизми които произвеждат токсини.

Неактивен rumen21

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 109
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #484 -: Април 28, 2024, 06:50:44 pm »

По здравната тема нататък:[/b]
За пречистването на черния дроб ако има интерес, ще представя изпитана методика, която дава резултат до часове и то видим - камъните от жлъчката и черния дроб ги виждаш с очите си след часове вън от тялото ти.[/b]


Практикувам и методика - от проста по-проста, от евтина - най-евтина, за абцолютно здрави зъби, да не ти се налага никога да ходиш на зъболекар, без никакъв зъбен камък и без никаква плака по зъбите[/b]

ЕДМ би ли споделил методиката за пречистването на черния дроб и превенцията на кариеса . Благодаря за споделеното до този момент.

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 611
 • Z - Оркестър Вагнер
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #485 -: Април 29, 2024, 01:42:30 pm »
Пречистване на черния дроб

Сутринта и на обед се консумира умерено количество храна - лека, предимно зеленчуци. Без месо и мазнини.
Към 14:00 се поставя грейка /електрическа възглавница/ на десния хълбук - отпред, встраин и отзад на черния дроб. Започва дълго нагряване със сравнително висока температура.
Към 18:00 часа се приготвят 200-250 гр. нерафиниран зехтин и 250 гр. прясно изцеден сок от лимони.
Започва консумацията на тези две съставки по малко. Отпива се една глътка зехтин, след нея една глътка лимонов сок. Не повече! Не се бърза, напротив!

През това време нагряването продължава непрекъснато.
През 15 мин се отпива по една глътка от двете съставки до пълното им изпиване, което трябва да стане за около 2 - 2,5 часа. Не се пие по-бързо, защото това ще предизвика връщане на стомашни сокове и ще провали процедурата. Пие се - не спеша.  ;)

Нагряването е неотменено, то е непрекъснато. Страх да няма никакъв с нагряването. Целта е да се размекнат билирубиновите камъни в жлъчката и черния дроб и второ и най-важно, да се разшири свинктера на жлъчката. Той нормално е около 5-6 мм, но с нагряването се отваря до 25 мм. Целта е, ако има големи камъни колкото орех, да успеят да излязат безпрепятствено.

След като се изпият зехтинът и лимоновия сок до около 20:30 ч., нагряването трябва да продължи до 21:00 часа. Времената които давам са много важни за успешна процедура, защото те са в зависимост от активността на този орган в времето на денонощието. Освен това процедурата е най-ефикасна, ако се прави през пролетта и есента поради същите естествени причини.

Към 21:00 се маха грейката и трябва да сме в легнало положение, както и при започване на процедурата. През цялото време сме на легло. След този момент организма започва сам да върши цялата работа по пречистването. Трябва да се очаква 1 или 2 мощни "изригвания" на черния дроб, които не са болезнени, нищо не се чувства, само едно мравучкане в областта. Ходи се до тоалетната и се фиксира резултата. Търсят се билирубинови камъни основно - те са с тъмнозелен цвят и най-често с големината на грахово зърно, но при по-сериозни патологии големината им достига до 25 мм. Има и бели варовикови камъни, които ако ги има, е още по-зле положението с дроба. Има и черни камъни - те са много стари билирубинови камъни, заразени с микроорганизми и паразити.

Обикновено остновното изригване с позиви за тоалетна са към 2-3 часа през нощта. Тогава е най-активен черния дроб.

Тази процедура не чака със седмици или месеци да се чисти дроба с незнайно какви резултати - резултата го виждаш след часове.

По принцип за да се пречисти идеално черния дроб са необходими 8 такива процедури, които се правят в рамките на 2 г. Т.е. през пролетта се правят 2 и през есента 2, но трябва да има интервал поне от 1 м една от друга. На следващата годи се повтарят още 4 процедури.

После става чисто ново!  :)

Причината за образуването на камъни в жлъчката и черния дроб е една - застой на жлъчката, ненавременно изпразване или дискенезия. Причините са стрес, нервно хранене, неправилно съчетание на храните, гняв и страх. Въобще черният дроб е органът на страха. Много му влияе психическото състояние.

Следва да се има и предвид факта, че камъните не се намират само в жлечката! Когато тя се напълни с камъни, те започват да се отлагат и в каналите на черния дроб и така се намалява неговата функция - започва да страдат и ензимите. Именно заради това не може да се пречисти само с 1 процедура. Обикновено 1 процедура изтлъсква най-първите камъни, но тези, които се намират в каналите на дроба само се придвижват напред. Всичко зави и и от сътоянието на органа при отделния човек. но така или иначе тове е напълни безопасен безболезнен начин, който замества всяка подобна операция, която води до инвалидизация и пърлазация   ;) на клиента /вече той от 10.11.1989 г. не е пациент  :D/.

Това е от мен засега, за останалото друг път, че сега ме чакат задължения...

Неактивен VITAN

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 591
 • Невежеството ражда химери...
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #486 -: Април 29, 2024, 02:14:35 pm »
Още 2-3 копейки.

1. Ако са ви казали, че имате "прегъната жлъчка", то вероятно тя е пълна с малки камъчета.
2. Тази процедура не се прави при жлъчна криза, а в спокойно състояние.
3. Жлъчката е "велик имитатор" - може да ви боли на място, съвсем различно от дясно + средата. Особено нощем към 3 часа - значи камъни.
4. Добра идея е да започнете с по-малка доза зехтин: хем да свикнете, хем да няма криза, породена от многото изхвърлен каманак.
5. Едва ли има човек от 21 век с години над 40, който да няма боклуци за изхвърляне...
6. За перфектен резултат се взема очистително, за да няма обратно просмукване на "резултата", но ако сте редовни в чистенето, можете да си спестите тая екстра.

Неактивен miromad

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 466
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #487 -: Април 29, 2024, 11:10:39 pm »
Благодаря и на двама ви за споделената информация!
Очаквам с нетърпение информацията за чистене и поддържане на зъбите!

Неактивен rumen21

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 109
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #488 -: Май 02, 2024, 10:02:53 pm »


В книгата на Генадий Кибардин  „Активно дълголетие“ се споменава споменава  упражнението „Сахаджа агни - сара - дхаути крия“ като средство за повишаване на имунитетта.
Малко история. Преди повече от сто години в Индия имаше много случаи на отравяне на хора със зеленчукови салати и ориз. Кравата е свещено животно в Индия, така че много индуси не консумират месо. Сутринта приготвяха зеленчукови салати и ориз за целия ден. Високите температури на въздуха и почти 100% влажност при липса (по това време) на домашни хладилници допринесоха за бързото размножаване на патогенни микроби и бактерии в такава храна. В резултат на това имаше множество случаи на отравяне на населението с фатален изход.
В продължение на много години този проблем в Индия не намираше правилно решение, докато в началото на миналия век един индийски лекар, с цел значително повишаване на човешкия имунитет, не се обърна за помощ към местните йоги. В резултат на такова общуване след известно време се практикува просто, но много ефективно физическо упражнение „Сахаджа агни - сара - дхаути крия“, което в превод от хинди означава „просто прочистване чрез вътрешен огън“. Това упражнение може да се направи самостоятелно у дома.
Авторът започва да практикува методиката върху себе си цитирам :
„Резултатът надмина всички очаквания. След два месеца активно обучение зрителната острота се възстанови. Освен това сивата коса е изчезнала и първоначалният й цвят се е върнал. Фините бръчки по лицето са изгладени. Но най-изненадващото беше, че редовно изпълнявайки упражненията на индийския лекар , за няколко месеца загубих наднорменото тегло, свалих 28 кг, без да променя диетата и начина си на живот.“

Ето я методиката :
Вдишайте и издишайте колкото е възможно повече. След това, без да дишате , няколко пъти подред, например три пъти, вдигнете стомаха си и го отпуснете волево.
Ежедневното повторение на упражнението на индийския лекар изглежда така:
Първа седмица: 3-3-3 (упражнението може да се изпълнява 2-3 пъти на ден).
Забележка: номер 3 е броят на движенията на корема (вдигнете и отпуснете стомаха три пъти), а тирето „-“ между числата означава отпускане и възстановяване на дишането преди следващата работа на корема.
Втората седмица натоварването се увеличава: 3-3-3-5-5-5 (може да се изпълнява 2-3 пъти на ден).
С всяка следваща седмица натоварването бавно се увеличава.
Трета седмица: 3-3-3-5-5-5-7-7-7 (може да се прави 2-3 пъти на ден).
Четвърта седмица: 3-3-3 5-5-5-7-7-7-9-9-9 (може да се прави 2-3 пъти на ден).
Пета седмица: 5-5-5-7-7-7-9-9-9-11-11-11 (може да се изпълнява 2-3 пъти на ден).
Шеста седмица: 5-5-5-7-7-7-9-9-9-11-1111-13-13-13 (може да се изпълнява 2-3 пъти на ден).
Седма седмица: 7-7-7-9-9-9-11-11-11-13-1313-15-15-15-17-17-17 (1-2 пъти на ден).
Възрастните хора могат да спрат тук и вече да не увеличават натоварването, но да продължат да изпълняват упражнението редовно според препоръките на седмата седмица. Упражнявайте ежедневно в продължение на поне три месеца. Освен това - по ваша преценка, може би ще харесате започналото подобрение на вашето здраве и ще изпълнявате това упражнение в продължение на много години. Здраве за вас и радост от живота!
Младежите и хората на средна възраст могат да продължат постепенно да увеличават натоварването (броя повторения на упражнението). След седмата седмица се препоръчва всички упражнения да се изпълняват веднъж на ден, за предпочитане сутрин.
Осма седмица: 7-7-7-9-9-9-11-11-11-13-1313-15-15-15-17-17-17-19-19-19.
Девета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-13-13-1515-15-17-17-17-19-19-19-21-21-21.
Десета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-13-13-15-1515-17-17-17-19-19-19-21-21-21-23-23-23.
Единадесета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-1313-15-15-15-17-17-17-19-19-19-21-21-21-23-2323-25-25 -25.
Дванадесета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-13-1315-15-15-17-17-17-19-19-19-21-21-21-23-23-2325-25 -25-27-27-27.
Тринадесета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-13-1315-15-15-17-17-17-19-19-19-21-21-21-23-23-2325-25 -25-27-27-27-29-29-29.
Четиринадесета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-1313-15-15-15-17-17-17-19-19-19-21-21-21-23-23-23-25 -25-25-27-27-27-29-29-29-31-31-31.
Петнадесета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-1313-15-15-15-17-17-17-19-19-19-21-21-21-23-23-23-25 -25-25-27-27-27-29-29-29-31-31-3133-33-33.
Шестнадесета седмица: 9-9-9-11-11-11-13-1313-15-15-15-17-17-17-19-19-19-21-21-21-23-23-23-25 -25-25-27-27-27-29-29-29-31-31-31-33-3333-35-35-35.
След това изпълнявайте това упражнение ежедневно (за предпочитане поне една година) според препоръките от шестнадесетата седмица. Това ще бъде най-оптималното натоварване, което дава добри резултати за растежа на имунитета и подобряване на здравето.

Неактивен rumen21

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 109
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #489 -: Май 06, 2024, 09:48:42 pm »
ЕДМ, би ли споделил информацията за поддържането на зъбите. Така пъзела малко, по-малkо ще се нареди :)

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 611
 • Z - Оркестър Вагнер
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #490 -: Май 07, 2024, 09:36:16 am »
Как се мият и поддържат зъбите и венците винаги здрави!  :)

Пастите за зъби в магазина не са направени да поддържат зъбите, а да ги парфюмират и човек да си мисли, че всичко е ОК, а всъщност дори са много вредни. Все едно да напръскаш изпотено с парфюм и да очакваш, че няма да мирише и че бактериите ще са се кротнали. Те съдържат химически вещества /сега да не ги изброявам, защото са твърде много/, които никой не може да обясни защо са нам. Примерно защо е този флор, който е силно токсичен? Реално пастите за зъби увреждат корена и нервите на зъбите. Чули ли сте някой да е излекувал примерно парадонтоза с паста за зъби?  :D ЯДЕЦ...

А зъбите се увреждат основно от бактерии и киселини, които изяждат пулпата, корена и венеца. Тези бактерии се хранят от въглехидратите, които ядем, особено бързите - захар, хляб, сладкиши и т.н. После тези бактерии правят колонии, като препятстват усвояването на калция и изграждат такъв налеп - зъбен камък. Има хора толкова зле, с толкова неподдържани зъби, че устата им прилича на селски кенеф - ши мъ извинити за акедемичния израз:D

Ето го евтиното чудо, което решава всички проблеми.
Най-обикновена морска ситна сол!
Поставяте сол в една празна кутийка от някаква хранителна добавка, мокри се четката, топи се вътре обилно и зъбите се търкат със солта. Тя не е абразивна, може би е поне 5 пъти по-малко абразивна от пастите за зъби, които съдържат фин шлайф прах. След като се разтъркат примерно 30-40 сек се оставя солта по зъбите да престои около 5 мин. Тя влиза между венците и достига корена. Ако има патология ще щипе, ще има леко неприятно усещане по зъбите, после бавно тези симптоми отшумяват. Това се прави сутрин и вечер. Всички микроорганизми гарантирано ще измрат, а зъбния камък ще падне до 2-3 дни.
Важното е винаги солта да престоява, защото само самото търкане няма да даде възможност тя да си свърши работата. Става нещо, като еленски бут.  :)  ;)

По цвета на венците става ясно как работи солта. След тази процедура те стават бели, а хигиената ф'устата на най-високо ниво.

От време на време, да речем 1-2 пъти седмично може и е добре солта да се замени със сода бикарбонат. Има същия ефект, но солта има много по-хард ефект;)

Който по рождение и генетика има патладжанени венци - тази процедура не е за него!  ;)

Има и други начини - с домашна паста за зъби, която по нищо не отстъпва на купешката по ухание, но е напълно безвредна и силно бактерицидна. Понеже стана доста дълго, в някой следващ пост ще ви кажа как се прави тя. Така ще спестявате хем пари, хем ще сте здрави.

За пълна хигиена ф'устата трябва да се чисти редовно и езикът, и сливиците. Как става това е друга тема на разговор.
« Последна редакция: Май 07, 2024, 09:54:23 am от EDM electronics »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 611
 • Z - Оркестър Вагнер
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #491 -: Май 13, 2024, 08:43:44 am »
Какво прави тази "подправка" в пастите за зъби - титаниев оксид?
Конспирация било.....

https://www.tiktok.com/@wwwermat/photo/7339616452556885250

Неактивен rumen21

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 109
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #492 -: Май 15, 2024, 09:22:58 pm »

Ползвам няколко достъпни натурални съставки и те гарантират, че ще унищожат поне 90% от наличните видове паразити, както в храносмилателния тракт, така и в кръвта и тялото.

1. 1/2 ч.л. смлян на прах пелин;
2. 1/2 ч.л. смлян на прах карамфил;
3. 1 ч.л. белено тиквено семе;
4. 1-2 ч.л. настойка от малки гръцки /български/ орехчета.

EDM  може ли едно пояснение по т.4
В билковите аптеки се предлагат тинктури от зелен орех и от черен орех. Коя тинктура е  правилно да се избере ?

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 611
 • Z - Оркестър Вагнер
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #493 -: Май 15, 2024, 09:28:34 pm »
EDM  може ли едно пояснение по т.4
В билковите аптеки се предлагат тинктури от зелен орех и от черен орех. Коя тинктура е  правилно да се избере ?

Аз не бих се доверил на това, което е по аптеките. Не се знае кой менгянин го е правил и дали вътре това, което е на етикета.

Сега през юни стават малките орехчета. Тъкмо се ориентирам и аз да бера. Като ходя за риба покрай пътя има. Спирам с Жигулата, качвам се на тавана и багажника, и бера без стълба, малки зелени твърди орехчета - 2-3 см диаметър.

Нарязваш ги на кубчета с ножа, слагаш в един буркан, заливаш догоре с 70% спирт, поставяш на тъмно 20 дни, от време на време клатиш буркана, накрая прецеждаш в меко жише и гледаш отгоре да не остава въздух. При всяка употреба свиваш шишето, да изкараш въздуха - както се прави с виното, да не се окислява.

Неактивен rumen21

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 109
Re: Еликсирът на безсмъртието и младостта
« Отговор #494 -: Май 19, 2024, 11:22:51 pm »
Как се мият и поддържат зъбите и венците винаги здрави!  :)

Има и други начини - с домашна паста за зъби, която по нищо не отстъпва на купешката по ухание, но е напълно безвредна и силно бактерицидна. Понеже стана доста дълго, в някой следващ пост ще ви кажа как се прави тя. Така ще спестявате хем пари, хем ще сте здрави.

За пълна хигиена ф'устата трябва да се чисти редовно и езикът, и сливиците. Как става това е друга тема на разговор.


ЕДМ току прочтох, че във Франция се забранява  добавката Е171 - титанов диоксид, която се съдържа в сладкарски продукти, пасти за зъби, козметика и лекарства.
Значи освен паста за зъби трябва да си правим и сапун. Даже мисля, че е най-добре при направата на сапуна да се използва морска сол, някъде в ютуб бяха публикували рецептата.

Би ли споделил рецептата за пастата за зъби и хигиената на езика?