Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
caduceus:
Здравейте!
Не съм много сигурен дали да не отворя нова тема или да не пиша в тази... От няколко години се занимавам с неща, пряко засягащи човешкото здраве и имунната система, като се понатрупаха и практически данни. Напоследък излезе на бял свят и нова информация за определени тайни медицински технологии на древните - бих искал да ги споделя, защото във форума има специалисти с които ще е интересно да го обсъдим. Работя по модернизирането им, с полза за всички и съм стигнал до доста добри резултати.
Понеже не искам да ангажирам никого с моите виждания по въпроса за безсмъртието /или поне много дългия живот без болести/, както и методиката за тотална защита на имунната система и ДНК, нека модераторите се произнесат дали е уместно да се пуска нова тема или да се продължи тук. Нещата не са като досега обсъжданите :)
miromad:
Според мен е по-добре да се пусне нова тема, за да не се размиват нещата със старата. Пък и ти сам твърдиш, че нещата не са като досега обсъжданите.
GMG:
Пусни нова тема caduceus, ще следя с интерес!
Нека има повече такива като теб, да заринат форума с полезна
за всички информация...
Благодаря предварително!
Аtos:
caduceus, пусни нова тема в същия раздел.
caduceus:
ОК. Темата ще засяга практическите методи за ревитализиране, ползвани от всякакви властимащи - монарси, религиозни водачи и прочее през вековете. Плюс някои експерименти, изводи и крайни неща, които съм тествал върху себе си, мои близки и други желаещи :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия