Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
GMG:
--- Цитат на: GreenHulk в Януари 31, 2015, 11:22:09 am ---Дали не излиза, че свободната енергия е леко... окултна/скрита
--- Край на цитат ---
Не, не излиза така! Никога НЕ е била окултна, а територия на мислещи хора!
А другата енергия няма нищо общо с алтернативната такава, когато си болен -
отиваш в болница... когато можеш нещо, го правиш ;)
капагени в маркета очакват ей-такива, които само чакат на готово, без капчица или
зрънце опит или експеримент - в същото време обаче лъскат клавира по цял ден и
пускат идиотски и безсмислени теми!
Естествено, че ще се продават такива ус-ва по магазините... но не сега (друг път)
GreenHulk:
--- Цитат на: GMG в Януари 31, 2015, 12:05:10 pm --- А другата енергия няма нищо общо с алтернативната такава, когато си болен -
отиваш в болница... когато можеш нещо, го правиш ;)
--- Край на цитат ---
Не всички, когато са болни, отиват в болница, особено, ако знаят и могат да се лекуват сами - и са се интересували как става, и са положили усилия да го могат. Каквото тренираш, това можеш. Учат се и там нещата, както законите на Оо и на Нютон.
А метериалистичния подход към нещата може да влияе вредно за здравето на физическото тяло(поддържа една нереална/невярна умствена конструкция)
GreenHulk:
http://www.znania.tv/?p=11452
paparosko:
GreenHulk ,
Щом най-накрая учените «видяха» медитацията, може ли да се счита, че "такова животно" вече съществува?
Въпросът е риторичен.
GreenHulk:
--- Цитат на: paparosko в Януари 31, 2015, 10:43:12 pm ---GreenHulk ,
Щом най-накрая учените «видяха» медитацията, може ли да се счита, че "такова животно" вече съществува?
Въпросът е риторичен.
--- Край на цитат ---
На мен изобщо не ми е нужно да ми я доказват, ако аз и хиляди/милиони просто са я практикували и ползвали. Но щом вече и учените... дано поне невярващи по-малко:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия