Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (61/100) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2022, 01:05:15 pm ---Аз също ям месо, не го отричам - ех, не ми е така светла душата, като на някой, който само трева яде  ;), но не получавам ефектите и фоерверките с димките и миризмите, които ти получаваш, като ядеш прясна растителна храна.  :)

--- Край на цитат ---
Ти си съчиняваш някакви неща, дет не съм ги казал. Похапвам си доматче, краставица, трушийка. Нямам нищо против картофчетата покрай пържолата. Но да жулим литър моркови и цвекло на ден... та аз за цял ден не консумирам килограм храна.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2022, 06:08:28 pm ---А пък, че човек е бил маймуна знаем от къде дойде тая теория - тя много правдоподобна.  :)

--- Край на цитат ---
Вероятно е произлезнал от кравата, или от заека?

GreenHulk:
https://www.ciela.com/duhovni-metodi-za-podmladjavane-krasota-i-lechenie.html

Михаил Кузмов:
ЕДМ, правилно си надушил, не е комунистически резерв! Аз за това се питам, кой и с каква цел ги измисли? Нямам идея! Ако някой има, да сподели!

Михаил Кузмов:
 https://www.doppelherz.bg/zdravni-sveti/zdrave-i-imunitet/vitamini-i-minerali-kakvo-znaem-za-tjakh/    ето едно добро,според мен описание за витамините. Поне стигнете до заключението! Очевидно в началото на 20ти век някой е надушил печалбата от тази работа, за да се превърне днес в индустрия. Имаше на времето един лаф от наш борец : ; рънътъ праи бурбътъ; !  Някой да не си помисли че съм против витамините?

VITAN:
Полезните органични вещества нямат плоска (както в евтините неща), а обемна форма (био-еко-френдли) на молекулата. Плоските просто не се усвояват как си требе.
Освен това има лявовъртящи и дясно "вътрящи" молекули. И на организма му трябват само един от 2-та вида за нещо си (L карнитин - до колкото помня лявовъртящ).
От витамините - само немски или швейцарски скъпи - другото оскъпява урината или натоварва бъбреците.
Обаче си купувате нещо от Допелхерц - немско (супер-пупер).
Четете листовката и там има талк! Ти да видиш!!!
Забранен (в САЩ например), що предизвиква рак на стомаха -
съвсем например (за допелхерцов магнезий добавка).

Така е деде, твоите хора искат да ни изтрепят, за да остане само "златният милиард"...
Който няма глава на раменете си - да се утича в канала.
А либерасти, сороспии и ибрикчии = упорито и съзнателно помагат, да се случи случката!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия