Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2022, 12:52:51 pm ---Естествено...
А това че човешкия организъм физиологически е конструиран за преработка на месо, го отричаш яростно, нали? Конструкция на челюстите и зъбите, обем на стомаха, дължина на червата - всичко това говори че тоя механизъм е пригоден да "гори" месо, а не трева. Дори това че имаш две очи гледащи напред, а не отстрани като кравата - и това показва че човека е хищник, разработен за лов, а не тревопасно на което му трябва голям обзор за да се пази докато преживя - и това е грешка на природата, нали?
--- Край на цитат ---
Нищо от това не съм казвал, отричал и т.н.
Сам си съчиняваш, задаваш си въпроси и си отговаряш.
Ей така си самосъздаваш факти за всичко.
Аз също ям месо, не го отричам - ех, не ми е така светла душата, като на някой, който само трева яде ;), но не получавам ефектите и фоерверките с димките и миризмите, които ти получаваш, като ядеш прясна растителна храна. :)
EDM electronics:
Преди Новата ера /нулевата година/ средната продължителност на живота на хората е била 35-40 г. Защо?
Ескимосите и днес живеят максимум до 45 г. Още на 30 г. са без зъби. Защо?
Всички те не са знаели, че на организма са му нужни голямо разнообразие на витамини и минерали, които се съдържат основно в растителните храни. В месото има основно само един витамин Б12, а човешкия организъм не може да го произвежда, произвеждат го благородните бактирии в дебелото черво.
Ефектите от липсата му са описани добре - има ги в Интернет.
Всичко останало се набавя от прясната растителна храна.
Да ми се пъниш, че няма нужда да се ядат витамини в днешно време е върха на тъпотията и инатлъка.
Ksurnev:
EDM, надали си прав, човека в своето развитие се е изправил, защото е спрял да пасеееее.... 8)
По радиолюбителски "HI".
Михаил Кузмов:
Коце, да ама не! Ние от КПСС, ККП, БКП, и прочие КП по света вече не мислим така! Нещата се промениха! Кой ли свърши тази работа? От къде се появиха тези идеи, вместо разнообразна храна да ръгаме витамини от аптеките, и хранителни добавки? Обаче на всички тях, пише 'не е заместител на разнообразно то хранене'!
Преди доста време Витан ме посъветва, пий си ракийката със салатка, по слушах го! Ето ме все още безсмъртен, при това ЕДМ ме направи на 88. Чул те господ ЕДМ, да доживея до тогава, без памперс!!
EDM electronics:
Не знаех, че КПСС и БКП са измислили витамините по аптеките. :)
То затова сега е пълно с тях, явно от комунистическия държавен резерв. :)
А пък, че човек е бил маймуна знаем от къде дойде тая теория - тя много правдоподобна. :)
Михаил Кузмов, ти видя ли оня френски демократ-евроатлантик на 88 г. какви снаряди си пъха в анала? :D
Беше ми дошло в повече, като видях как транс-вестити обучават малките деца от детските градини във Франция на педерастия, но за снаряди-страпони дори не подозирах. ;D
Че и Ф-ито бая голямо - Ф80, можеш ли да си го представиш? ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия