Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
Ksurnev:
EDM, бъркаш, нарича се САПКОПЕНСИЯ. 8) 8)
VITAN:
EDM е прав, нали гледа руски неправоверни и англосаксонски правоверни доктори какво казват 8)
Че и аз "намазвам" акъл от тия видеа :D
Той е млад, но тия с 45+ не можем да се натоварваме с големи тежести. Ставите не са вече същите.
Трябва колаген. Например от желето на някакво месо (свинска пача с/без чесън или подобно).
Малко висш пилотаж е например VERTERA Arthroplast (Артропласт),
много натоварване мога да правя с това, без да ми протестират ставите...
Освен това мускули най-правилно се правят без химия, но да има и 3-те вида натоварвания:
- импулсни (или каквото там ви харесва като термин);
- силови (яки тежести);
- вибрационни (например правите "вълна" с тежко въже, вързано за единият край).
dmitarp:
Само физическият труд създава хармонично тяло, това още древните гърци са го казали. Иначе, най полезните физически натоварвания са тези срещу собственото тяло, най добре до това се доближава спортната гимнастика.
juliang:
Само да си казал оттук нататък нещо за оловните ми обувки :) Кат се качиш 10 пъти на ден по тая червената моряшка стълба горе и си си изпълнил нормата...
EDM electronics:
Аааааа, приветствам, приветствам, той и Пеле е тренирал с оловни обувки и то високо в планината при ниско съдържание на кислород, за да може на терен да "лети".
Обаче ти нищо не каза, какво правиш със щипката на носа :), че миризмата от мандрата за мен е трепач, предпочитам тази от градския к-ф. :D
Има ли партизани - мои колеги и приятели, които нападат и обират мандрите? :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия