Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
juliang:
Мандрата е цвете, ообено тая на Домлян, в която бях днес.
За размисъл мога да ти оставя да си представиш как миришат обекти, в които се гори гъша мас. Хората правят гъши пастет, и маста им е отпаден продукт, та я горят. Или цех за първична обработка на кожи - овчи и телешки.
За биореакторите, в които се получава биогаз от отпадни продукти (билогични като правило) няма да споменавам ... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 20, 2022, 08:53:13 pm ---Мандрата е цвете, ообено тая на Домлян, в която бях днес.
За размисъл мога да ти оставя да си представиш как миришат обекти, в които се гори гъша мас. Хората правят гъши пастет, и маста им е отпаден продукт, та я горят. Или цех за първична обработка на кожи - овчи и телешки.
За биореакторите, в които се получава биогаз от отпадни продукти (билогични като правило) няма да споменавам ... :)
--- Край на цитат ---
Като те слушам начи ;), си мисля, колко съм се заблудил по отношение на твоя "градски начин на живот", като си представях стриптийз-барове :), гей-клубове ;D, чалга-партита ;), концерти-Лили Иванова :D, скъпи ресторанти, скъпи коли, смокинги с които подписваш договори :D, аеропортове за които аз селянина :) дори не мога да си представя, що е то технологии и иновации, тенис-кортове в "Борисовата градина" и прочее, кафе-аперативи по бул. "Витошка" :D, ката ден и ката вечер, нон стоп лайф, живот който провинциалиста дори не може да си го представи, камо ли да го види :D, а то се оказа:
- гъша мас, прас и гаС...;
- сиренясали мандри;
- смрадливи кожи и т.н.
Не ти е лесно на тебе с твоя "градски начин на живот", не ти е лесно...чак те съжалих и се просълзих, ама не от миризмата... :D
Ще получиш Коледен подарък от фирмата - щипка за нос! :D
А знаеш ли, къде изчезна колегата със светлата душа, да не би Бог Буда да го пратил някъде, да свети, като Слънце? - много силно му свети душата... ;D
juliang:
Ша са сетиш че някои твои представи са прекалено идеализирани. Не само за моя начин на живот, ами и за други неща. Млад си, имаш време.
EDM electronics:
Явно поставянето на икони е недостатъчно да разбереш, кога се прави бъзик със сарказъм и приемаш прекалено праволинейно-идеализирано и сериозно иначе несериозни изказвания. :D
juliang:
Явно и аз ще трябва да поставям "икони" за да се сещаш...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия