Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (45/100) > >>

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Май 13, 2019, 04:30:32 pm ---Само не ми обяснявай че флюса залепва стоманените слоеве и от това детайла ставал по-здрав ... щото са пълни глупости. Или че флюса може да поеме натоварвания, които стоманата няма да издържи.
Ковашката заварка предизвиква буквално смесване на повърхностните слоеве на металите които се заваряват.

--- Край на цитат ---

Явно не разбираш от обяснения?
На мястото на заварките самият микрослой стомана има различна структура, която е следствие от един вид легиране, предизвикано от специалния флюс. Именно тази разлика обособява пластовете, като при това са споени здраво! Никой не ти казва, че флюсът остава там като лепило, спри да си измисляш! Стремежът ти към халосване е уникален :D
Обясненията, които ти даваме би разбрало и малко дете! Проблемът ти е, че се смяташ за компетентен във всичко, а далеч не си!
Не напразно ти давах пример с дървесината (която има природно влакнеста структура). Опитай се да си направиш лък от дърво без огъване, като го изрежеш по шаблон от широка дъска...да ти кажа ли какво ще стане или сам ще се сетиш?
 Радико се опита да ти обясни нещо - пълен крах...запъваш се като магаре на мост! Вече съм напълно убеден, че го правиш нарочно, за да дразниш хората!

Ksurnev:
Аха, Значи дамаската стомана и за катана са Еликсирът на безсмъртието и младостта.
"Охренительно" (рус.)

Радико:
Юлияне предполагам знаеш, че разликата между звук 50 и 100 децибела съвсем не е два пъти. И тук нещата са същите.
Ксурнев точно така е брат.

Михаил Кузмов:
По TV чувам че едни бабички, направо си хвърлят парите от балкона! После нищо не получават, ама това е друга тема!

Pegas:
може би с стволови клетки може да се удължи живота .... един вид регенерация?!
Бях чел някъде че с такива клетки може да се принтира на 3д принтер- органи ...интересно

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия