Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Май 06, 2019, 04:46:07 pm ---Тоест самата мисъл че ще ползваш тези знания за финансова (или друга) изгода ще блокират усвояването им? Нали се сещаш че това звучи вече прекалено.
Съвсем благородно си усвоявал тази техника в продължение на 20-30 години, достигнал си някакви висини и изведнъж живота ти се обръща. Варианти много - трябват пари за скъпоструваща трансплантация или операция за теб или твой близък, банката ти взима единственото жилище заради неплатена ипотека, бизнеса ти има нужда от кредит за да се съвземе от някаква неизгодна сделка ... И ще ми кажеш че няма един-едничък от тези знаещи и можещи, който няма да се възползва от дарбата си?
--- Край на цитат ---
Нещо тотално смесваш нещата!
За каква дарба говориш? Дай да видим твоя пример с покера - кой играч има полза да си обяви мислено картите на останалите? Какво ще спечели от това?
То е все едно да имаш "уоки-токи", а останалите да разполагат с по една самобръсначка, ти ли ще им предадеш информация или те на теб?
Радико:
--- Цитат на: plcsoft в Май 09, 2019, 10:41:17 am ---:) Радико както винаги, въображението ти куца!Стегни се бе, човек! В теб е стаена такава мощ, а ти хленчиш! Разбира се, че всичко което пиша е мой собствен опит!Демек всичко е true/. Единствено думите който използвам са взаимствани от социума. Няма как иначе да изкажа чувството, усещането и то да бъде разбрано. Та, такива ти ми работи!? Лек ден! :) :)
--- Край на цитат ---
От собствен опит викаш. Да разбирам ли, че си бил определено време в състояние ни жив ни умрял при което самолично си се убедил, че няма нищо друго освен "тук и сега"
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Май 09, 2019, 07:38:31 pm ---От собствен опит викаш. Да разбирам ли, че си бил определено време в състояние ни жив ни умрял при което самолично си се убедил, че няма нищо друго освен "тук и сега"
--- Край на цитат ---
Радико не ми се спори и най вече не ми се пише! Мисли каквото искаш! Не съм на вълна да просвещавам или да убеждавам някого в нещо. На мен лично,това не ми е необходимо. Сори! Смятам че си достатъчно интелигентен за да си намираш сам отговорите! Аз така правя! :) :)
juliang:
--- Цитат на: atos в Май 09, 2019, 05:58:53 pm ---Нещо тотално смесваш нещата!
За каква дарба говориш? Дай да видим твоя пример с покера - кой играч има полза да си обяви мислено картите на останалите? Какво ще спечели от това?
То е все едно да имаш "уоки-токи", а останалите да разполагат с по една самобръсначка, ти ли ще им предадеш информация или те на теб?
--- Край на цитат ---
Атос, на теб тотално ти липсва въображение :) Защо трябва да "обявяваш" реалните карти които имаш?
GreenHulk:
Материалистическите възгледи са повлияли науката, културата социума, а не обратното.
За някои дали не е даже вид хипноза да искат "научно доказателство" за всяко нещо, а ако нещо няма "научно" обяснение, дали не се замита под килима или на 2 страница в търсачката на Гугъл.
Какъв авто ритет може да има за мен "наука", която НЕ МОЖЕ да обясни как китаец не си разпорва корема увесвайки се на върха на остър щик с тежестта на цялото си тяло. Моля добре боравещите с формули да сметнат 60 кг разпределени на 4 кв. милиметра (че дали не е о по-малко) колко налягане е и да ми кажат такоа животно НЕМА ли или има?
Наздраве, изгледайте го целия клип, има и др. интересни работи(които не правете в къщи:)
https://youtu.be/r6QSJlW2ht8?t=1559
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия