Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
макс1962:
Благодаря за пожеланието, въпреки, че нямаше нужда. Селянин номер едно съм и нещата със зеленчука ми се получават автоматично. И не разбрах пожеланието ти за всички зеленчуци ли важи или само за доматите. Защото имам и краставици.
ventsy74:
Привет на всички.
Аз не вярвам, че пирамидата от картон или друг материал освен ако не е гранит, деиства по този начин. Да сложиш нещо като домат,краставица или какъвто и да е жив организъм и той да се чуства добре насред оргонни полета или каквито там полета си мислим, че има. Разглеждам пирамидата, като чисто техническо устроиство. Дори името PYRAMID не означава по принцип геоюетрична фигура. Идва от думите пирос-огън и мидл - среда. Огнената среда или средният огън. Учуди ме едно изказване на кмета на Кайро, който каза, че възнамерявал да възстанови първоначалния блясък на пирамидите а именно да позлати върховете на пирамидите или по скоро на хеопсовата. Да не забравяме, че гръмотевиците, светкавиците предпочитат златото.
Арахая е сега ако кажеш и как дойде това име при теб?
Аtos:
--- Цитат на: ventsy74 в Март 14, 2019, 01:21:14 pm ---Разглеждам пирамидата, като чисто техническо устройство. Дори името PYRAMID не означава по принцип геометрична фигура. Идва от думите пирос-огън и мидл - среда.
--- Край на цитат ---
Разглеждаш я като устройство, но само от позицията, на която си научен, не е ли така?
Не всяка технология се базира на нашата техника (както я разбираме) и на сегашните ни технологии!
Щом не вярваш в ефекта от пирамидите които не са изработени от камък, най-лесно е да го провериш сам, нали така?
Тук беше споделен личен експеримент, не опит за убеждаване на когото и да било в каквото и да било.
Ако ти имаш други резултати - сподели ги, опитът е абсурдно лесен...не вървят оправдания за разходи или липса на материали...
макс1962:
Трайте един месец, ще ви кажа. Направих една от пластмаса и една от дърво. С дървената са захлупени 2 корена домати, с другата два пипера.
dmitarp:
--- Цитат на: ventsy74 в Март 14, 2019, 01:21:14 pm --- Дори името PYRAMID не означава по принцип геоюетрична фигура. Идва от думите пирос-огън и мидл - среда.
--- Край на цитат ---
Как го измисли пък това, първо това е гръцка дума, второ среда на гръцки е мезо или месо, може да се използва и център, трето, думата в западните езици обикновено означава обелиск, а на гръцки думата пирамис, от където идва и думата пирамида, от родителен падеж на думата пирамис, наистина е свързана с огън, и означава печен. Никкъде, в тази дума не може да се отдели думата среда.
Стига сте си измисляли глупости.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия