Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
Арахая:
--- Цитат на: макс1962 в Март 13, 2019, 02:16:16 pm ---Арахая, да се познаваме и да приемем, че се познаваме не е едно и също. Ако бях млад, красив и богат щях да ти предложа брак ;D. А сега ми каже откъде и как знаеш, че от два дни усилено се ''образовам'' на тема "Пирамиди"?
--- Край на цитат ---
Макс, каквото търсим, често ни намира! :) :) :) Едно "ако" винаги може да се превърне в стимул за лично развитие. Като това, което стои от другата страна на изречението, каквото и да е, дава гориво, нищо повече... Успех с пирамидите и експерименталното търсене на еликсира на младостта :).
hyparh:
Йееее... предложение за брак от няколко драснати изречения във форум - силата на думите ;) А бе личи си, че вече сме в периода на "птичките и пчеличките" ;D
Като стана въпрос за това, един от методите за ревитализиране, е култивирането на сексуалната енергия/есенция :) При това методът е много мощен и се изисква огромна самодисциплина (понеже сексът е един от най-мощните първични стимули), особено ако се практикува по препоръките на Мантак Чиа например. Нека някой се впусне в тази практика и после да ми каже, че нямало оргонна енергия... При достатъчно продължително и правилно култивиране и канализиране, се проявяват различни положителни ефекти като променена перцепция - промяна във възприятията за време/скорост, много по-трезво мислене (бързо и остро като бръснач) и възприемане на окръжаващото без странични паразитни повлиявания, отворено съзнание, промяна в усещанията за температура - а също и увеличена енергия и издръжливост, намалена нужда от сън и др. Харизмата (финото излъчване на организма) се засилва значително и ставаш като магнит за околните по повод и без повод.
При неправилно канализиране или затлачване на натрупващата се енергия, се появяват неприятни усещания като раздразнителност, гняв, честа промяна в настроенията, усещане за горещина.
Моят личен рекорд на култивиране и канализиране без реална еякулация, е 18 дни. Нагоре вече става много хардкор... ;D За някои може да е по-лесно, за някои по-трудно (зависи и от годините - ако човек е по-млад е по-трудно, заради голямото количество сексуални хормони), но определено е практика, която си заслужава всеки да опита и всъщност да установи, че правилното култивиране носи по-голямо удоволствие и позитиви отколкото самото "свършване"...
макс1962:
hiparh. на път си да прецакаш темата.
Арахая, разочароваш ме. Не става въпрос за елексира на младостта. Само искам да опитам дали доматите ми под пирамида ще пораснат по-бързо от другите. И дали бубулечки разни ще ги нападат еднакво.
hyparh:
Нямам намерение да я прецаквам. Това, което написах е точно по темата. Вече, ако някой започне да се заяжда и да пише глупости, си е негов проблем (т.е. прецакването ще дойде от там).
Арахая:
--- Цитат на: макс1962 в Март 13, 2019, 07:03:15 pm ---hiparh. на път си да прецакаш темата.
Арахая, разочароваш ме. Не става въпрос за елексира на младостта. Само искам да опитам дали доматите ми под пирамида ще пораснат по-бързо от другите. И дали буболечки разни ще ги нападат еднакво.
--- Край на цитат ---
hiparh си е съвсем в темата. Това, за което говори в последния си пост е просто един от многото видове техники за ревитализиране на организма, култивирането и правилното разпределяне на човешката енергия, което респективно благоприятства за младостта (разбрано не в буквалния смисъл на думата).
Успех с доматите тогава :) !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия