Животът- начин на употреба! > Екология

Глобално затопляне или арктически студ - Климатгейт

<< < (11/18) > >>

RUS:
Човек с такава ментална нагласа и изворна вода да пие ако вярва, че е отровена ще се отрови.
Всъщност много лекари споменават все по-често ефекта на изнежените организми.
Прекалено стерилната и безопасна среда понижава имунитета и защитните сили на тялото.
Разбира се и дума не може да става за крайности, все пак.
Златната среда си е била винаги за предпочитане.

EDM electronics:
От опит да кажа:
Ползвам всички видове филтърни кани от доста години. Така винаги купувам филтрите, които са на промоция  ;). Всички пречистват перфектно и от бактерии и от химии и метали, но за жалост на империалистите, руските кани Аквафор пречистват в пъти по-добре и по-голям капацитет вода от например Брита. Тук немското качество издиша. За сведение: у нас водата е изключително варовита и с Брита водата е супер пивка около 30 л., а с Аквафор два пъти повече, около 60 л. Руският филтър пречиства на 100% бактерии, за разлика от империалистическия филтър. Каква е тайната на руския успех: Като са правили завода го е "барнал" Путин, а той барне ли нещо - става. Опита ли се някой обаче да барне неговото - чупи ръчички и държи влага поне 50 г., особено на колонизатори-империалисти. /Тук лирическият герой Путин е олицетворение на нацията/  :D

В космическата станция от пикнята правят вода с филтри, а от л..та пържоли. Ето аргумент доколко може да пречиства един такъв филтър. Империалистическите пържоли са направени по този начин, по тази технология  ;D . Който не вярва да иде в Мак Доналдс или САЩ - да си отяде на пържоли...  :D

RUS:
До урина и фекалии не сме стигнали още, но пия вода от чешмата и съм си жив и здрав да чукна на дърво.
Здравословни проблеми нямам и не съм имал като изключим разни дребни настинки през зимата.

Аtos:
Хахаха, досега съм ползвал само "Брита" с оригинални филтри и съм поразен от разликата, трябва да опитам и "Аквафор", щом казвате, че са по-добри...
За всички, които пият вода от чешмата - има една поговорка, която казва:
"Разбира ти свиня от кладенчова вода" (да не се приема лично - всичко е в рамките на шегата).
То става като в оня виц...един младоженец все хокал жена си, че не готвела вкусно.
Веднъж обаче, жената без да иска загорила манджата... - А, ето това е вкусна гозба - казал мъжът - точно, както я прави мама!

RUS, по твоята логика следва пушачите да се по-устойчиви на белодробни заболявания?
Относно урината - това е единствената СТЕРИЛНА течност, отделяна от организма.

dymelsoft:
Като стана на въпрос : http://burgas.dir.bg/news.php?id=18892699

П.П. Atos, Аквафор има филтри и за кани Брита :) повечето модели.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия