Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Запитване за елктролизер
DIDO112:
С 25% електролит 60 или 80А ток ;D. Хубава клетчица ще дава газ, за каква цел е? В магазините за капково напояване имат щуцери пластмасови от там вземам аз.
zkm:
--- Цитат на: DIDO112 в Април 21, 2011, 10:46:35 pm ---С 25% електролит 60 или 80А ток ;D. Хубава клетчица ще дава газ, за каква цел е? В магазините за капково напояване имат щуцери пластмасови от там вземам аз.
--- Край на цитат ---
Да си призная - вече не знам каква целта :). В началото на експериментите идеята беше отопление. Като не успях с първите опити, реших да опитам в колата. И там няма успех.
От тези опити стигнах до извода, че е необходима площ. Затова сега клетката е точно два пъти по-голяма от предишната.
Ще видим утре какво ще покажат тестовете :).
Щуцери правя от медна тръба. Мисля да се поспра малко с инвестициите, че вече доста парици налях в това начинание.
zkm:
--- Цитат на: mzk в Април 21, 2011, 10:26:39 pm ---Това рязани лентички ли са? Според мен ще изпуска през залепените краища, но дано да греша.
Според мен си избързал, като си продупчил долните отвори в една линия. По-добре би било да са с дупки в единия край, като обръщаш плочите при подредбата (така че долните дупки да се разминават).
--- Край на цитат ---
Това с разминаването на долните дупки вече съм го правил в предния вариант на клетката. Не мога да кажа колко е добре, но видях разликата между моята клетка с разминаващи се отвори и една на китайския производител OgO, на която отворите са в една линия.
Моята клетка се изпразва повече, отколкото китайската. Затова сега реших да са в една линия.
Относно лентичките:
Всички гарнитури са цели с изключение на тази която си видял. Не ми достигна материал за последната гарнитура и затова е от лентички. Лепенките са с момент фикс- надявам се да издържи. Поне за теста. Ако се окаже ефективна клетката ще измисля още една гарнитура.
Мисля да тествам клетката с 20 до 30А при 12V. Идеята ми е, ако работи добре да я ползвам в колата.
Няколко пъти вече разговарям с представители на http://www.ehybridcar.eu/ , твърдят, че постигат много добра ефективност при дизели. Обещават в близко време да дадат решение и за бензинови мотори.
zkm:
Здравейте,
ето резултатите от клетката :
Първи опит без модулатор(ограничител на ток) - за мен това чудо друго не прави.
13V над 30А (нямам по голям ампермер затова казвам над 30А) добив 1л/28сек.
С модулатор :
28А 37сек
20А 50сек
18А 60сек
Вдигне ли се тока над 15А една трета от клетката се изпразва (даже и повече от една трета )
vladtod:
Затова помпа е решението, и се питам дали ще стане от пералня или трябва да е мембранна?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия