Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Сепаратор на ННО

<< < (3/5) > >>

DIDO112:
Дано да докараш 20л. Моите наблюдения са че, при увеличаване на пластините от 5 на 10 А пада троино а В дигаме двоино но голяма разлика в гаста не забелязах. С нетърпение ще чакам резултатите ти за да видя какво ще стане.

mzk:

--- Цитат на: DIDO112 в Април 09, 2011, 11:33:34 am ---Дано да докараш 20л. Моите наблюдения са че, при увеличаване на пластините от 5 на 10 А пада троино а В дигаме двоино но голяма разлика в гаста не забелязах. С нетърпение ще чакам резултатите ти за да видя какво ще стане.

--- Край на цитат ---

Понеже не си се изказал както трябва, ще "преведа".

--- Цитат ---Моите наблюдения са, че при увеличаване на пластините от 5 на 10, токът пада тройно, а напрежението трябва да е двойно, но голяма разлика в производителността не забелязах.
--- Край на цитат ---

DIDO112:
Точно така.  :)

weka:
Днес ми се взриви казаченто на електолита. Изпускаше през капачката наложи се да е уплътня с поксипол, запуших изхода ННО и запалих ДВГ-то за проверка, налягането стигна до 160 мБара и бум!!!. Само  капачката остана здрава. Тотално се отказах от идеята за съхраняване на водорода 

холандеца:
Причината да ти се взриви казанчето най-верояатно е друга, прегряаване на някояа кабелна възка и ли врущане на огън през маркуча.Аз зъщо съм взривявал няколко пъти кофи и аквариуми но това беше по мояа вина, или по-точно пренебрегване на мерките за безопастност.Но със сигурност мога да кажа че ННО до 15 атм. несе самовзривява, за по-визоко налягане немога да гарантирам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия