Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
HHO клетка на staкитору
stan4opojara:
Първо и приложих 25Волта върху всичките 12. Тока беше 2.3А и резултата 0.33 литра на минута. След това я пуснах на напрежение от колата, + на средната пластина и - си на краините. Тогава вече не съм го измервал но разликата видимо е никаква. Но с този малък ток количество няма да стане. Щом 38% е максимума няма смисъл да си играя, с с 8% няма да докарам 10 ампера повече. Направо я разглобявам и ще коригирам разстоянието. Колко смятате че е най-добре и от какво да направя уплътненията. Даваите предложения.
От администратора: обърни внимание на правописа си и особено на това кога се пише буквата И и кога Й. Редактирай си постовете грамотно, подчертал съм грешките в червено. В началото на форума има урок по правопис също така.
mzk:
--- Цитат на: staнчо в Април 01, 2011, 03:56:44 pm ---Първо и приложих 25Волта върху всичките 12. Тока беше 2.3А и резултата 0.33 литра на минута. След това я пуснах на напрежение от колата, + на средната пластина и - си на краините. Тогава вече не съм го измервал но разликата видимо е никаква. Но с този малък ток количество няма да стане. Щом 38% е максимума няма смисъл да си играя, с с 8% няма да докарам 10 ампера повече. Направо я разглобявам и ще коригирам разстоянието. Колко смятате че е най-добре и от какво да направя уплътненията. Даваите предложения.
От администратора: обърни внимание на правописа си и особено на това кога се пише буквата И, а кога Й. Редактирай си постовете грамотно, подчертал съм грешките в червено. В началото на форума има урок по правопис, прочети го внимателно.
--- Край на цитат ---
Пиши ЛС на emm за уплътненията.
DIDO112:
Намали разтоянията.
gotiniq7:
Не насочвайте в грешна посока човека. Не намалявай разстоянията, увеличи концентрацията на електролита, и помисли за пулсиращо напрежение както пише в книгата. При 2-3 мм няма Браунгаз. Когато имаш Браунгаз даже и малките количества дават икономия
DIDO112:
Когато дава 10 пъти по малко гас каква икономия :). От 30% колко повече концентрация.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия