Алтернативни енергоизточници > Други устройства на Tesla
Електромобилът на ТЕСЛА
mi68:
Здравей колега Радев,
по времето на Тесла е имало два вида диоди:
-силициеви клетки
-вакумни диоди.
Характерен е високия капацитет на диодите. Ламповите диоди мисля, че ще се справят. Лампов диод с катод с директно отопление може да направиш от автомобилна двунишкова лампа, като изгориш късата светлина.
Принципната схема е проста, но за монтажна схема нищо не казваш. Магнитните потоци компенсират ли се като в безиндуктивна бифилярка? Има много въпроси за обсъждане. Да не го пишем пореден неудачен експеримент!
Радeв:
Това с диод от лампа е много хитро, не ми беше минавало през ум! Имам една дузина....
Според мен това е единствения начин без заземяване да получим СЕ, т.е. при автомобили и т.н. В бъдеще ще го пробвам. Идеята е два Тесла трансформатора който работят противотактно. Приготвил съм едни конусни бобинки за целта. А добавянето на феритни пръчки не е проблем, ако се наложи, но за сега смятам да мина без тях.
За сега се занимавам с обикновения Тесла трансформатор. Смятам да експериментирам с бифилярна и двойна първична бобина, като 2-рия проводник ще е железен, за да внесе закъснение.
За товар съм сложил малка крушка, която се надявам да изгори когато дойдат големите токове.... ;)
teofilius:
Здравей Радев! Не виждам смисъл от диоди и изправяне на изхода. Там просто не са нужни. Честотата на входа можеш да я вдигнеш и с въртящ се разрядник, с което и импулсите ще са с по-стръмни фронтове и отрязани.
spirit1:
Преди време изследвах схемите за Тесла-мобила и стигнах до една руска лампа - кенотрон В1 с ускоряващо напрежение 30000В и ток 0.1А ( в импулсен режим 0.3А). Това е 3000vА в работен режим и 9000vА в импулсен режим. При ПАРАЛЕЛНО СВЪРЗВАНЕ са максимум 108000vА т.е. 100квт. Така може спокойно да се задвижи 80квт двигател, какъвто е ползвал Тесла. Напрежението на автомобилната бобина е сходно с необходимото на лампите, а и не се знае дали не са били повече от една бобина паралелно. Имах някъде снимка на кенотрона - ще я потърся. И още нещо - МОЖЕ ЛАМПИТЕ ДА СА ПРОСТО ЕДИН ГОЛЯМ КОНДЕНЗАТОР - подходящ за резонанс с двигателя.
Радeв:
Здравейте!
Почти завърших установката за която бях писал, но с едно изменение - в зоната на електромагнитен "вакуум" разположих искрището. Ще изпробвам различни конфигурации със и без диоди - включително и добаване на кондензатори във първичната и товарната вторична намотка. Първичната и вторична намотки са конични, ще кача и снимки като придобие по-завършен вид.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия