Алтернативни енергоизточници > Други устройства на Tesla

Електромобилът на ТЕСЛА

<< < (17/21) > >>

hotalin:
Хмм да интересно свойство! дали само в областта на атома скороста на етера превишава тази на светлината?

vitan:

--- Цитат на: hotalin в Октомври 27, 2010, 10:46:37 am ---Какво искате да кажете с този израз ,Айнщайн е на големият прът в колелото на физиката!
--- Край на цитат ---
Бях писал в нишката: Вярна ли е формулата E = mc^2 много адекватни забивки от истински учени на Айнщайновата теория. Но нещо не я откривам тая нишка (както и някои други неща, които съм писал).

Торсионните полета се разпространяват със скорост, умопомрачително по-голяма от тази на светлината. И науката знае това! Тук има някъде едни линкове към лекциите на един руски академик на тема торсионни полета (4 филма на руски).

За скаларните вълни нещата са от книгата на  проф. Константин Мейл, която пак я има тук някъде. Начина ти на мислене е като на нов тук, затова потърси сам :) , може да откриеш много други неща, които не си знаел!

Seeker:

--- Цитат на: hotalin в Октомври 27, 2010, 10:46:37 am --- Какво искате да кажете с този израз ,Айнщайн е най- големият прът в колелото на физиката!

--- Край на цитат ---
Колегата казва в прав текст, което другите премълчават. Теорията на Айнщайн е създадена да спре развитието на физиката и техниката. Когато студентите се обучават и им е набивано в главата, че такова животно нема! "Е па нема" - казват те като станат големи  клечки и прътове. И затова започват да се измислят парадокси, корекции и прочее ходове , за да се запушат дупките в Голямата теория. Има толкова много "странни ефекти" за които сегашната физика вдига рамене, че не остава нищо друго освен  да се пренапише наново теорията, като се започне от момента на въвеждането  на израза  \/1-v^2/c^2  . А кои имат изгода от Теорията Айнщайн,  е тема на друг разговор.

hotalin:
 Да навярно има доста информация по този въпрос, но аз искам да разбера дали теорията на Айнщайн се потвърждава или отхвърля от по голям или по малък брой, на физици и експериментатори, защото във много български форуми по физика се водят непрестанни ожесточени дебати за и против теорията на относителността. Аз смятам че тя наистина е спънка във развитието на съвременната физика! и че тя трябва да се преразгледа из основи.

teofilius:
Аз пък си мисля че изобщо нямам време нито да я изучавам, нито да я преразглеждам или дори за да оборвам теорията на Айнщай. Все пак това е само теория и е факт че дори и той се е съмнявал в нея. Доколкото си спомням добре във един от филмите за свободната енергия има видео изказване на Айнщайн в което, той потвърждава реалността на Ефира...
Аз лично предпочитам да съм  повече концентриран върху практични неща...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия