Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Стърлинг
Free piston stirling engine
scotland:
Здравейте, за мотора SOLO V161 ще отворя когато мога нова тема с повее подробности и ще ви помоля за коментари и идеи. Мисля, че си струва защото цената на цялата установка - парабола, серво, окачване и мотор струваше преди 3 години 125 000 евра.
Emilvtc , с тебе има много да си говорим. Хареса ми идеята за домашна изработка на огледалото. Що се отнася до започнатото тук в началото струва ми се не толкова добра идея. Виждал съм преди много време анимацията но ми се струва изоставено завинаги. Виж документа от НАСА е друга работа. Не знам от къде си го намерил но е много интересно и зная точно къде се използва този 4 цилиндров стърлинг. Това е Колорадо пустинята с много по -големи огледала. Американците показваха разрез на мотора и е точно като този в документа. Ще изровя снимки.
Ще продължим скоро ако намеря нет в Германия. Шофьор съм за момента.
Ааа за снимката по-горе да рабира се това са повече от 70 тръбички служещи за топлообмен с работния газ, който е хелии. Най-близките по свойства газове до идеалния са водорода и хелия.
TINI:
Здравейте,
опитвам се да дам идея без да Ви ангажирам. Ако разгледаме Стирлинга отзад напред може би ще получим ТП. Ако не искате да работите с бутала, мембрани, пружини и други простотии, пробвайте с ФЛУИДИНА на Стирлинг.
С най добри пожелания.
PyroVeso:
Сърлингът наопаки Е ТП! Използва се в комерсиални охладители за достигане на много ниски температури (~ -120'C) само за няколко минути. Работният газ е хелий (който го рекламират, че е безопасен за природата, за разлика от фреоните), а топлообменниците са медни и алуминиеви радиатори и плетеници с изключително голяма повърхност и малък обем на газа, който поемат в структурата си.
Ефектът се чувства дори при малкото LTD-моделче MM-7, което имам, когато се развърти здраво.
TINI:
Здравейте,
да не забравяме че теоретичната ефективност на Стърлинга е много голяма. Практически е нормална, но това идва от ниското качество на топлообменнците и на енергоносителя. Все пак ако се огледаме има напредък.
Хубаво е да се разгледа Флуидината на Стърлинг.
Best Regards!
TINI
Seeker:
Предпочитанието към свободното бутало на Стърлинг (или двигател на Бил) пред флуидното е определено поради хидравличните съпротивления в системата. Още при ниските "обороти" хидравличното съпротивление става значително и нараства на квадрат от линейната скорост на флуида. Отделно, флуида работи при високи числа на Рейнолдс и турбулизацията изяжда голяма част от енергията за затопляне на течноста.
Разровете се в мрежата да разгледате "двигатела на Бил" със свободно бутало, към което е куплирана помпа. Най-добрите образци , с най-голямо кпд са с двуфазни работни тела.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия